Beauty

Rihanna lansează Fenty Skin

iulia.statie
July 15, 2020 16:15 PM

În martie, toți fanii Rihannei erau în extaz atunci când publicația Page Six a dezvăluit că vedeta a înregistrat marca Fenty Skin.

Pe aceeasi tema5 make-up artiști de pe Instagram de care ne-am îndrăgostit

Rihanna lansează o nouă linie de beauty

Acest lucru nu garanta nimic, dar acum, Rihanna a făcut anunțul oficial, anunțând că linia Fenty Skin va fi disponibilă începând cu 31 iulie. Aceasta a dezvăluit veștile pe contul ei de Instagram, dar și pe contul noului brand, anunțând pe toată lumea că o nouă gamă va ieși pe piață și că toți se pot înscrie pentru a primi mai multe informații. Fenty Skin promite o „nouă abordare a îngrijirii pielii”. În timp ce nu există mai multe detalii, RiRi speră că oricine își dorește o piele perfectă să îi încerce noua linie de cosmetice.

Când o să fie disponibilă noua linie Fenty Skin

Potrivit informațiilor dezvăluite anterior, Fenty Skin va acoperi produse de îngrijire a corpului, precum și accesorii cum ar fi truse și aplicatoare. Fanii se pot înscrie pentru a vedea mai repede gama pe site-ul Fenty Beauty.

„Încerc tot posibilul pentru a rămâne modestă cu privire la acest lucru, dar Fenty Skin va fi disponibilă din 31 iulie exclusiv la Fentyskin.com!! Nu o auziți de la mine, dar totul poate fi cumpărat mai repede dacă vă înscrieți email-ul prin link-ul meu din bio.”, a scris vedeta.

Brand-ul Fenty Beauty a fost lansat în 2017 cu 40 de nuanțe de fond de ten, ce au devenit în curând un standard de beauty pentru industria frumuseții. Nu se știe exact ce va face noua ei linie pentru a șoca din nou această lume, însă, fanii săi au reacționat extrem de bine la noile vești și abia așteaptă să încerce tot ce le-a pregătit cântăreața. Dacă este să ne luăm după postări, RiRi ar trebui să stea liniștită, căci toată lumea așteaptă lansarea și probabil produsele noi vor fi vândute imediat.