Fashion

Rihanna, o nouă lecție de stil. Cum se îmbracă vedeta când merge la cumpărături

Verdict.ro
June 28, 2021 22:05 PM

Poate că ai auzit de multe ori că nu are rost să te aranjezi atunci când mergi la magazin pentru cumpărăturile de zi cu zi. Se pare că Rihanna, așa cum ne-a obișnuit, a decis să ignore total acest lucru și să transforme o activitate plictisitoare într-un eveniment plin de glamour.

Pe aceeasi temaCe părere are familia Rihannei despre noul ei iubit

Rihanna, la cumpărături ca pe podium

Rihanna ne-a obișnuit să îmbrățișeze cele mai noi trend-uri și să nu se teamă de nimic atunci când vine vorba de industria modei, dar de data aceasta, cântăreața a decis să ducă totul la un alt nivel. Chiar dacă a mers la cumpărături, ea s-a gândit să propună tendințe hot și să cucerească lumea street style.

Vedeta a fost surprinsă de multe ori în ultimul timp pe străzile din Los Angeles propunând ținute perfecte, iar acest lucru ne dă de înțeles faptul că vedeta transformă orice loc într-o prezentare de modă, oferindu-ne lecții de stil. Cum pandemia de coronavirus ne-a lipsit de evenimente, probabil că nu ar trebui să ne pierdem îndemânarea stilistică și să ne amintim de bucuria de a ne îmbrăca fără a exista vreo ocazie specială.

Ce propuneri a făcut vedeta

De data aceasta, cântăreața a purtat o fustă mini din denim, piesă ce se întoarce puternic în tendințe, semn că vedeta și-a făcut temele. Apoi, a optat pentru o cămașă Celine într-un print inedit, pe care a ales să o lase încheiată la un singur nasture, probabil ca o continuare a modului în care s-a purtat cardiganul în lunile trecute, lăsând abdomenul la vedere.

Pentru un plus de senzualitate, ea a ales un sutien roz, căci aceste creații au devenit mai mult decât lenjerie intimă. Cât despre accesorii, colierul, inelele și brățările masive, dar și pantofii semnați Amina Muaddi, ce au un toc fantezist, i-au completat perfect ținuta extrem de interesantă. Cât despre piesa finală, Rihanna s-a asigurat că arată bine în timp ce se protejează și a ales o mască verde neon.