News

Rihanna, printre cei mai bine plătiți muzicieni din Marea Britanie

iulia.statie
May 14, 2020 12:35 PM

A fost dezvăluită lista cu cei mai bine plătiți muzicieni din Marea Britanie, iar un nume de pe listă a făcut furori, anume Rihanna!

Pe aceeasi temaBeauty Alert: Rihanna lansează o nouă nuanță în familia Gloss Bomb

Rihanna, pe locul 3 pe lista celor mai bine plătiți muzicieni din Marea Britanie

Sunday Times Rich List a fost dezvăluită săptămâna aceasta, iar ea conține numele celor mai bogați rezidenți din Marea Britanie, iar pe acolo se întrezăresc și câteva superstaruri.

Deși lista a rămas aproape neschimbată, un nume de acolo apare prima oară, cu o avere estimată de 458 milioane de dolari, anume Rihanna, ce a luat numărul trei de pe listă.

„Ne-a luat prin surprindere. Până vara trecută, puțină lume știa că ea locuiește în Marea Britanie. Acum, ea este prima muziciană ce are titlul de miliardară în UK.”, a zis Robert Watts, ce completează anual lista de la The Sunday Times.

Rihanna are în averea sa linia Fenty Beauty, estimată la 3 miliarde de dolari și linia de lenjerie intimă Savage x Fenty, plus tot ce a câștigat și câștigă din cariera sa muzicală.

Mai mult, potrivit publicației menționate mai sus, ea nu este cea mai bogată muziciană doar din UK, ci se află și pe lista celor mai bogate cântărețe din lume, alături de Madonna (462 milioane de dolari), Celine Dion (365 milioane de dolari) și Beyonce (325 milioane de dolari).

Totuși, vedeta nu a stat degeaba în aceste timpuri și a făcut câteva lucruri minunate pentru a-i ajuta pe oamenii afectați de pandemie.

Iată lista:

1. (egalitate) Lord Andrew Lloyd-Webber £800m și Sir Paul McCartney £800m (egalitate)

2. Rihanna £468m

3. Sir Elton John £360m

4. Sir Mick Jagger £285m

5. (egalitate) Olivia și Dhani Harrison £270m și Keith Richards £270m

8. (egalitate) Sir Ringo Starr £260m și Michael Flatley £206m

10. (egalitate) Ed Sheeran £200m și Sir Rod Stewart £200m și Sting £200m