Fashion

Rihanna, ședință foto incendiară de Valentine's Day!

sandra.chelan
February 13, 2020 12:21 PM

Rihanna a reușit să șocheze din nou cu aparațiile sale! Îndrăgita solistă a lansat o nouă colecție de lenjerie intimă pentru Valentine’s Day, care va cuceri instantaneu publicul feminin, dar și masculin.

Rihanna, ședință foto incendiară de Valentine’s Day!

Pe contul de Instagram, Rihanna a publicat o fotografie în ipostaze provocatoare. Ca deobicei, postarea artistei a adunat peste 4 milioane de aprecieri din partea fanilor virtuali. Ce a impresionat cel mai mult a fost decorul vintage în care Rihanna a ales să se fotografieze.

Diva de culoare s-a pregătit intens de Valentine’s Day și a arătat tuturor cât este de sexy. Artista a îmbrăcat lenjerie intimă din propria colecție și a optat pentru un make-up excentric, care i-a pus în valoare trăsăturile.

‘Lenjeria intimă nu se referă doar la explorarea corpului feminin, ci se referă la celebrarea lui și despre asta este Savage. Savage este pentru mine un cuvânt foarte puternic. În special pentru femei, știi.

Femeile sunt privite adesea ca niște persoane slabe, cu nevoi, iar Savage se referă la un alt tip de femeie. Este opusul aceleia, ea este puternică, este responsabilă, și este cea care ia propriile decizii’, a declarat Rihanna pentru Vogue.com.

Rihanna are toate motivele să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților! Ea a fost suprinsă în compania rapper-ului A$AP Rocky, într-un club de noapte din West Hollywood.

‘Aceștia au fost văzuți petrecându-și timpul împreună, dar ea susține în continuare că ar fi singură”; Orice s-ar întâmpla, pentru ea este ceva normal’, a declarat o sursă apropiată acesteia.

Conform „Us Weekly”, zvonurile despre cei doi au apărut la o lună de la despărțirea de fostul iubit, Hassan Jameel, cu care a fost împreună timp de 3 ani.

 

View this post on Instagram

 

Be mine, bih. #XXSavageX

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on