News

Rihanna și Drake, din nou împreună! Cum au fost surprinși cei doi

iulia.statie
January 22, 2020 14:23 PM

Își oferă o a doua șansă? Rihanna și fostul ei iubit, Drake, au fost surprinși în ipostaze inedite la un concert A$AP Rocky, pe 17 ianuarie în New York.

Pe aceeasi temaRihanna a reluat legătura cu Drake și Chris Brown!

Foștii parteneri au participat împreună la acest concert, iar un fan i-a surprins pe cei doi în ipostaze apropiate. Reuniunea a venit imediat după ce veștile că Rihanna și iubitul ei, Hassan Jameel, s-au despărțit după trei ani de relație, au luat cu asalt internetul. Se pare că Drake a fost acolo la momentul potrivit pentru a o ajuta pe aceasta să se refacă. Cei doi pur și simplu nu pot sta departe unul de celălalt.

Drake și Rihanna au fost împreună în 2016, acest lucru venind imediat după ce Drake a dezvăluit în discursul lui pentru premiul Video Vanguard de la VMA că a iubit-o încă de când avea 22 de ani. Aceasta s-a simțit extraordinar de bine la auzul acestor vești, iar cei doi au început să formeze un cuplu. Din păcate, relația nu a mers. Imediat după, Drake a avut o idilă cu Jennifer Lopez, iar pozele pe care ei le-au postat arătau cât sunt de apropiați.

Rihanna și Drake, din nou împreună! Cum au fost surprinși cei doi

Ar fi minunat dacă Rihanna și acesta s-ar împăca pentru că atracția pe care o au unul față de celălalt este complet nebunească! Colaborările lor, concertele, aparițile, totul a fost electric. Rihanna și Drake sunt făcuți unul pentru celălalt. Fanii i-au adorat și acum că timpul a trecut, Drake se poate liniști și poate să devină omul unei singure femei, iar Rihanna a demonstrat prin relația cu Hassan că știe să aibă grijă de o relație de lungă durată.

Este încă neclar motivul pentru care RiRi și Hassan s-au despărțit. Aceștia au fost surprinși pentru prima oară în ipostaze incendiare într-o piscină în iunie 2017, iar Rihanna a dezvăluit câteva detalii despre el acum câteva luni, potrivit HollywoodLife.

„Da, sunt într-o relație. Sunt într-o relație exclusivă de ceva timp și chiar merge bine, sunt fericită”, a zis Rihanna în octombrie.

Acum că este singură din nou, se pare că Drake nu poate sta departe de artistă.