News

Rihanna și Hassan Jameel: motivul real al despărțirii

iulia.statie
January 24, 2020 15:45 PM

Rihanna și iubitul ei, Hassan Jameel, s-au despărțit după trei ani de relație, iar acum motivul real al separării lor s-a aflat.

Pe aceeasi temaRihanna a confirmat relația cu miliardarul Hassan Jameel

Nu este un secret faptul că Rihanna este cu adevărat superbă, însă pentru Hassan acest lucru a fost greu de acceptat. Mai mult, familia sa își dorea ca el să aibă parte de puțină normalitate atunci când vine vorba de relații și parteneră.

„Rihanna și Hassan se iubesc cu adevărat, dar Hassan a avut probleme cu imaginea Rihannei pentru că familia l-a presat să aibă o relație tradițională și mult mai discretă.”, le-a zis un apropiat al artistei în exclusivitate celor de la HollywoodLife.

Rihanna și Hassan Jameel: motivul real al despărțirii

„Familia lui credea că ea este incredibil de frumoasă, dar în același timp, își doreau să fie mai rezervată, supusă și modestă.”, a continuat sursa.

De-a lungul timpului, Rihanna a avut relații cu unii dintre cei mai faimoși artiști, cum ar fi Drake sau Chris Brown, însă această nouă legătură părea foarte diferită. Cei doi ce au fost surprinși pentru prima oară în 2017.

Deși Rihanna părea foarte diferită față de iubitul său, despărțirea nu a fost ușoară pentru cei doi, deși ea a fost recent surprinsă alături de Drake. „Ei nu își doreau să se despartă, însă relația devenise plină de provocări.”, a continuat sursa.

Cu brand-ul său, Fenty, ce include linii de cosmetice, lenjerie și haine, Rihanna are o imagine de menținut. Ea lansează constant imagini pentru campanii, videoclip-uri și are foarte multe produse date spre vânzare! Nu ar fi ușor ca această să își schimbe look-ul și nici nu are planuri să o facă, nici măcar pentru partenerul ei sau familia lui.

„În cariera sa este nevoie de o anumită imagine. Rihanna vrea să rămână sinceră cu ea.”, a adăugat sursa.

Vezi și: ce destinații exotice au ales vedetele din România la început de an.