News

Rihanna și iubitul ei, Hassan Jameel, s-au despărțit după 3 ani de relație

iulia.statie
January 18, 2020 12:24 PM

Rihanna și iubitul ei, moștenitorul companiei Toyota, Hassan Jameel, s-au despărțit după trei ani de relație.

Pe aceeasi temaRihanna a confirmat relația cu miliardarul Hassan Jameel

Primele zvonuri privind faptul că ei formează un cuplu au luat cu asalt internetul în iunie 2017, însă, de atunci, aceștia au fost extrem de discreți pentru a nu intra în atenția publicului, potrivit Harper’s Bazaar.

Rihanna și iubitul ei, Hassan Jameel, s-au despărțit după 3 ani de relație

Ei au fost surprinși de câteva ori împreună de-a lungul celor trei ani, în timp ce călătoreau împreună și bineînțeles, paparazzi au reușit să îi fotografieze în ipostaze tandre la o piscină. Aceste poze au pornit cunoscutul hashtag #RihannaHasAMan atunci când au existat speculații privind o primă despărțire între ei. Aceștia nu au apărut niciodată împreună la un eveniment pe covorul roșu.

O sursă le-a dezvăluit celor de la Us Weekly că motivul pentru care relația dintre cei doi a mers așa de bine este faptul că deși aveau personalități complet diferite, cei doi se completau perfect.

„Aici a fost genul de iubire în care extremele se atrag. Rihanna și Hassan se înțeleg extrem de bine iar personalitățile lor se completează perfect. Sunt extrem de diferiți, dar pentru ei este perfect așa.”, a povestit sursa.

Rihanna niciodată nu a confirmat relația public, însă anul trecut, într-un interviu dat celor de la Interview Magazine, a recunoscut că este foarte îndrăgostită și a oferit detalii despre o viitoare nuntă.

„Doar Dumnezeu știe. Noi facem planuri și Dumnezeu râde, nu-i așa?”, a zis vedeta.