Vedete

Rihanna, transformare uimitoare! A slăbit ”peste noapte” pentru a-și promova desuurile

Camelia
December 2, 2022 11:23 AM

Una dintre cele mai sexy femei din lumea, Rihanna este admirată indiferent de numărul kilogramelor pe care-l are și care se tot modifică. A fost nevoie, totuși, de un mic sacrificiu la nivelul siluetei, pentru ca diva să se simtă și mai senzuală decât este. Cu scopul de a-și promova noile desuuri! 

În cele mai recente imagini publicate de Rihanna pe contul ei oficial de Instagram, este vizibilă transformarea artistei.

De ceva timp, cântăreața își menține silueta suplă, cu tonus. Fără să-i fie afectate nici rotunjimile din zona bustului sau a posterioului.

Artista a fost dintotdeauna o artistă care și-a exploatat latura senzuală. Atât în videoclipurile sale muzicale, cât și în mediul online. Acolo unde are un public larg, fiind urmărită de113 milioane de abonați.

Cântăreața a ”scăpat” de burtică

Iar de când și-a lansat și un brand de lenjerie intimă, ea a devenit, cum altfel, decât imaginea companiei, respectiv modelul principal. Astfel, ședințele foto senzuale au venit în lanț, iar artista și-a arătat mândră formele pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) 

În cele mai recente imagini și videoclipuri publicate de Rihanna, artista își etalează mândră rotunjimile în creațiile brand-ului său, cu decolteul și posterioul la vedere.

Ce s-a schimbat însă este că aceasta pare să aibă acum un abdomen lucrat la sală. Fără să i se mai vadă „burtica” pe care mulți cârcotași o consideră inestetică, relatează click.ro.