News

Rihanna va dona 5.000.000 $ pentru persoanele afectate cu coronavirus

andreea voicu
March 22, 2020 23:50 PM

Rihanna se implică în lupta cu pandemia de coronavirus! Celebra artistă a decis să doneze prin fundația sa, Clara Lionel Foundation, 5.000.000 $ pentru persoanele infectate cu virusul din China.

Pe aceeasi temaBieber Beauty - Brandul de cosmetice pe care Hailey Bieber urmează să îl lanseze

Fundația a fost înființată în 2012 și poartă numele bunicilor solistei din Barbados. În plus, Rihanna susține și alte organizații care luptă cu această pandemie în SUA, Caraibe și Africa.

Rihanna va dona 5.000.000 $ pentru persoanele afectate cu coronavirus

Cu suma donată de cântăreață vor fi cumpărate echipamente de protecţie pentru cadrele medicale, ventilatoare pentru pacienții bolnavi și alimente pentru vârstnici. Toată aparatura nouă va ajunge la spitalele din Barbados, scrie TMZ.

‘Niciodată nu a fost mai important și mai urgent să protejăm și să fim alături de comunitățile marginalizate, fară suport, de cei care vor fi cel greu loviți de această pandemie’, a declarat Justine Lucas, director la Clara Lionel Foundation.

În 2019, Rihanna a fost desemnată de revista Forbes cea mai bogată cântăreață din lume, cu o avere estimată la 600 de milioane de dolari.

În ultima perioadă, și alte vedete au donat sume importante de bani în lupta cu coronavirus, printre care Justin Timberlak, Jennifer Garner, Amy Adams, Justin Bieber, Jimmy Fallon, Ariana Grande, Arnold Schwarzenegger, Kristen Bell, Russell Wilson și Ciara.

Sursa: CNN