News

Rihanna, veste tristă despre viitorul ei album

iulia.statie
April 12, 2020 13:09 PM

Au trecut 4 ani de la ultimul album lansat de RiRi, deci este normal ca fanii să își dorească să asculte noi melodii, mai ales că aceasta a sugerat de câteva luni că o să scoată un nou album. Totuși, ea a fost ocupată cu lansarea liniei de lenjerie Savage X Fenty, o nouă colecție de piese vestimentare și un brand de beauty.

Pe aceeasi temaBikinii din denim care au creat controverse: „Sunt buni pentru Beyonce, Rihanna și Lady Gaga, dar nimeni altcineva”

Rihanna, veste tristă despre viitorul ei album

Potrivit Page Six, Rihanna s-a supărat pe fani pentru că o tot întreabă de noul album. În timpul unei sesiuni live pe Instagram, admiratorii au fost insistenți cu privire la lansarea unor noi piese, iar Rihanna le-a explicat imediat că este ocupată să ajute cu tot ce poate în lupta contra pandemiei.

„Dacă mă mai întrebați o singură dată de album când încerc să salvez lumea…oh!”, le-a zis RiRi tuturor.

Artista a donat 5 milioane de dolari pentru lupta pandemiei prin fundația Clara Lionez. Și nu s-a oprit doar aici. Ea a făcut echipă cu Jack Dorsey pentru a-i ajuta pe toți ce se luptă cu violența domestică în timpul carantinei.

Donația de 4,3 milioane de dolari va asigura 10 săptămâni de cazare plătită, mese și ședințe de terapie atât pentru cei ce se confruntă cu violența, cât și pentru copiii lor. A salva lumea este mai important pentru RiRi ca noile sale piese. Oricât și-ar dori fanii să o asculte din nou, se pare că ea are alte priorități, mult mai importante.