Fashion

Rita Ora, apariție vestimentară îndrăzneață la MTV Video Music Awards

andreea voicu
August 22, 2018 13:49 PM

Deși părea imposibil un look mai îndrăzneț decât cel al ținutelor neon atât de bine purtate de celebrele surori, Kim Kardashian și Kylie Jenner, Rita Ora abordează un alt trend mult mai provocator. Artista de 27 de ani a participat la premiile MTV Video Music Awards într-o rochie complet transparentă cu bucle negre brodate pe toată lungimea acesteia.

Pe aceeasi temaTop 10 cele mai frumoase ținute de la premiile MTV VMAs 2018

Mulțumită buclelor brodate, lenjeriei negre ușor vizibile și plasturilor pentru sâni, Rita a evitat un look complet nud și a rămas în grațiile publicului. Fosta jurată a emisiunii X Factor și-a accesorizat ținuta cu un choker lat, confecționat din pietre negre și argintii; cu o pereche de cercei simpli, negri și cu un machiaj asortat ținutei sale ieșite din comun.

Dintre cele două premii la care a primit nominalizări, artista a adus acasă unul, „Cel Mai Bun Videoclip Dance”, pentru piesa Lonely Together în colaborare cu Avicii. Premierea nu a fost inclusă în transmisia live, fiind menționată doar într-o recapitulare ulterioară, potrivit metro.co.uk.

Pe scenă, Rita a dedicat un moment și pentru a-l omagia pe DJ-ul Avicii care a decedat anul acesta pe 20 aprilie. Deși Rita și-a folosit timpul petrecut pe scenă alături de artista Bebe Rexha și pentru a-l onora pe regretatul DJ, mulți fani Avicii și-au exprimat nemulțumirea față de lipsa unui tribut semnificativ mai lung și consistent.

Printre ceilalți câștigători ai serii se numără și Cardi B, Nicki Minaj și Camila Cabello.