News

Rita Ora are un nou iubit?

iulia.statie
December 8, 2019 17:02 PM

Se pare că Rita Ora are un nou bărbat în viața ei.

Pe aceeasi temaActorul Chris Wood și iubita sa, Melissa Benoist, s-au logodit! Prima imagine cu inelul

Artista, 29 de ani, a fost surprinsă cu fiul cel mare a lui Jude Law, Rafferty Law, 23 de ani. Aceștia au fost văzuți împreună la un after-party după British Fashion Awards, ținută la Harry’s Bar din Londra, în ipostaze tandre.

Un martor a recunoscut că cei doi „erau foarte apropiați, sărutându-se pe terasa pub-ului”.

Rita Ora are un nou iubit?

După ce petrecerea s-a terminat, ei au plecat spre un alt eveniment, găzduit de Rihanna. Într-un anumit punct al nopții, o sursă i-a observat încercând să scape neobservați pentru a-și oferi un sărut.

„Rita și Rafferty chiar păreau foarte îndrăgostiți. Rafferty continua să o sărute pe terasă. Chiar arătau foarte fericiți împreună”, a dezvăluit sursa.

Este încă neclar dacă cei doi își vor oficializa relația sau nu, dar se speculează că idila dintre ei a început în timp ce lucrau pentru remake-ul Oliver Twist.

În noiembrie, Rafferty le-a spus celor de la Evening Standard că el și Rita au avut o conexiune imediat cum s-au cunoscut. Acest lucru se poate vedea și în pozele în care ei apar împreună, căci au o chimie ușor de observat.

Mai mult, după ce s-au distrat la cele două petreceri, ei s-au întors pe platourile de filmare pentru Oliver Twist, unde Rita o joacă pe Artful Dodger și Rafferty pe Oliver.

Toate acestea fiind spuse, este foarte probabil ca momentan să ne mulțumim cu pozele făcute de paparazzi. În același interviu, Rafferty a spus că el are atât un Instagram public cât și unul privat, căci nu se simte confortabil să posteze lucruri pe care toți le pot vedea.

Rămâne să îi vedem la premiera noului film, iar atunci fanii sigur își vor da seama de ce se petrece cu adevărat!