News

Rita Ora s-a despărțit de iubit

iulia.statie
February 5, 2021 13:38 PM

Se pare că Rita Ora i-ar fi spus adio iubitului ei, Romain Gavras, după cum susțin publicațiile de peste ocean. Cei doi au avut o relație de aproximativ șase luni, dar aceștia ar fi hotărât să se separe după ce în perioada de izolare au fost obligați să stea departe unul de celălalt.

Pe aceeasi tema10 modele de cizmele peste genunchi! Nu trebuie să îți lipsească din garderobă!

Rita Ora și Romain Gavras s-au despărțit

Ultima oară când Rita a fost văzută alături de iubitul ei a fost în noiembrie, anul trecut. Acum, Rita a călătorit în Australia, unde va sta câteva luni pentru a filma la ‚The Voice’, așa că ar fi fost obligată să nu se vadă cu partenerul ei pentru mult timp.

„Rita și Romain au decis să pună capăt relației amoroase din cauza distanței dintre ei. Dar ei rămân apropiați. Din păcate, cu regulile de distanțare, ei au fost departe unul de celălalt mult timp, iar faptul că Rita lucrează acum în Australia i-ar fi distanțat mai mult.”, a explicat o sursă pentru publicația The Sun.

Ce spunea iubitul cântăreței despre relația lor

Reprezentantul cântăreței a refuzat să ofere vreun comentariu până acum. Aceste zvonuri vin după ce Romain explica faptul că nu au probleme în relație și le merge bine. „Eu și Rita suntem apropiați. Suntem împreună. Este o persoană uimitoare.”, zicea el în trecut.

Cântăreața a pornit multe controverse în ultimele luni. Aceasta a organizat o petrecere cu ocazia zilei sale de naștere chiar în timpul perioadei de izolare, iar apoi și-a cerut scuze și a promis că va plăti o amendă în valoare de 10,000 lire sterline.

Apoi, ea a fost surprinsă din nou încălcând regulile, după ce s-a constatat că nu a respectat carantina după ce s-a întors din Egipt. Romain Gavras i-a fost foarte aproape în ultima perioadă. „Romain a sprijinit-o pe Rita în ultimele luni.”, a spus o sursă.