News

Rita Ora, ședință foto provocatoare pentru coperta unei reviste

adelina.duinea
October 5, 2018 18:46 PM

Artista Rita Ora a fost fotografiată în ipostaze extrem de sexy pe coperta publicației Clash Magazine. Cântăreața în vârstă de 27 de ani, originară din Kosovo, a renunţat la inhibiţii şi la haine.

Ședinţa foto a fost una extrem de provocatoare. Fără îmbrăcăminte şi dispusă să răspundă tuturor întrebărilor despre cariera şi ascensiunea sa în industria muzicii, Rita n-a lăsat nimic imaginației.

Rita Ora, ședință foto provocatoare pentru coperta unei reviste

Cântăreaţa Rita Ora a devenit cunoscută la nivel mondial după succesul răsunător pe care l-a obţinut în urma lansării melodiei Hot Right Now.

Din acel moment, cariera sa a devenit una înfloritoare, iar concertele s-au desfăşurat unul după altul.

Nu doar vocea Ritei este una demnă de admiraţe, ci şi trupul intens lucrat la sală. Vedeta nu se sfieşte niciodată să îl arate.

Pentru ultima sa şedinţă foto, Rita Ora a pozat nud, acoperindu-şi sânii cu o mână. Singurele accesorii purtate au fost o pereche de mănuşi de piele decupate.

Pentru celelalte poze, apărute în interiorul reviste, Rita a purtat câteva piese vestimentare miniuscule şi foarte strânse pe corp care nu au făcut decât să îi accentueze şi mai mult formele voluptoase.

În picioare a purtat fie pantofi cu toc ameţitor fie cizme cu platformă. Întrega sa imagine a fost una rebelă, căci buclele blonde i-au fost lăsate libere, iar ochii i-au fost scoşi în evidenţă cu ajutorul machiajului.

Sursă: www.click.ro