News

Robbie Williams, primele imagini cu cel de-al patrulea copil! „Oficial familia este completă”

iulia.statie
February 15, 2020 11:51 AM

Robbie Williams și soția sa, Ayda Field, tocmai l-au primit în familia lor pe cel de-al patrulea copil, Beau Benedict Enthoven. Cuplul și-a surprins fanii privind veștile emoționante de Valentine’s Day, dezvăluind o poză în care se puteau vedea micuțele piciorușe ale bebelușului, alături de ceilalți copii ai lor.

Pe aceeasi temaAbsolut adorabil: cât de mult a crescut copilul lui Meghan Markle şi Prinţul Harry! Cu cine seamănă Archie

Mai mult, Ayda, a dezvăluit că ea și Robbie au avut parte de ajutorul unei mame-surogat, aceeași ce a purtat-o în pântece și pe fiica lor, Coco. Ea a adăugat că acum, „oficial familia este completă.”

„Găsește diferența. În această zi de Valentine’s Day, ne-ar plăcea să sărbătorim dragostea în cel mai frumos mod.”, a scris aceasta ca descriere pentru fotografia emoționantă cu cei patru copii.

Robbie Williams, primele imagini cu cel de-al patrulea copil! „Oficial familia este completă”

„La fel ca și Coco, el este biologic al nostru, însă s-a născut cu ajutorul unei mame surogat incredibile. Suntem binecuvântați să îl avem pe fiul nostru sănătos în brațele noastre și oficial familia este completă.”, a scris vedeta.

 

View this post on Instagram

 

‘Spot the difference…’ On this Valentine’s Day, we would like to celebrate love in the most awesome way… Beau Benedict Enthoven Williams As with Coco, he is biologically ours, but born via our same incredible surrogate. We are so blessed to have our healthy son safely in our arms and are officially complete as a family ❤️❤️❤️ #happyvalentinesday #surprise #familyof6 #whodathunkitinthe90s The Williams Family xx

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Micuțul s-a născut la 17 luni după cei doi au primit-o în familie pe fiica lor, Coco. Aceștia, căsătoriți în 2010, erau deja părinții unei fiice Theodora Rose Williams și ai unui băiețel, Charlton Valentine Williams. Ei au discutat în trecut deschis despre problemele lor de a concepe un al treilea copil.

„A fost un drum lung și greu pentru a ajunge aici, de aceea am păstrat totul secret. Familia vine în oirce formă, iar această micuță domnișoară, ce este biologic a noastră, a fost purtată de o mamă surogat incredibilă și o să îi fim mereu recunoscători.”, scria în trecut Ayda despre nașterea fiicei lor, Coco.

Ayda și Robbie s-au cunoscut în 2006, pe când starul locuia în Los Angeles. Aceștia s-au logodit în 2009 și s-au căsătorit în 2010 în Beverly Hills. Theodora Rose, cunoscută ca și Teddy, s-a născut în 2012, urmată imediat de fratele ei, Charlton Valentine, cunoscut ca și Charlie, în 2014.