News

Robert de Niro divorțează! Soția cere jumătate din averea actorului

andreea voicu
June 13, 2019 16:04 PM

Actorul Robert De Niro şi cântăreața Grace Hightower au decis să divorţeze, după un mariaj care a durat aproximativ 20 de ani. Procesul lor de divorț nu este unul tocmai ușor, pentru că Grace a cerut jumătate din averea starului.

Pe aceeasi temaAdele divorţează de tatăl copilului său, după 3 ani de căsnicie

Când s-au căsătorit, Robert De Niro și Grace Hightower au încheiat un acord prenupțial, potrivit căruia, în urma divorțului, actrița ar primi un apartament de 6 milioane de dolari, o alocație anuală de 1 milion de dolari și un cec de 500.000 de dolari.

Robert de Niro divorțează! Soția cere jumătate din averea actorului

Cu toate acestea, Grace Hightower dorește să primească și jumătate din veniturile actorului din anul 2004 până în prezent. Amândoi se află la a doua căsnicie.

În 2015, Forbes a estimat averea lui Robert De Niro la peste 200 de milioane de dolari. Această sumă este doar o parte din încasările obținute din filmele în care a jucat. Actorul deține o serie de proprietăți, hotelul, restaurante, iar adunate cu totul, Robert De Niro ar putea ajunge la 1 miliard de dolari, potrivit Bloomberg.

Actorul american în vârstă de 75 de ani și soția lui ai anunțat la finalul lui 2018 că se vor separa după 20 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat care suferă de autism, Elliott.

Cu fosta soție actrița Diahnne Abbott, cu care a fost în perioada 1976 – 1988, are doi copii, pe Drena și Raphael, iar cu o fostă iubită, actrița Toukie Smith, are doi fii gemeni, pe Julian și Aaron.

Robert De Niro și Grace s-au mai despărțit în 2004 și au fost în conflict din cauza băiatului lor, dar nu au divorțat oficial. În cele din urmă, De Niro și Hightower s-au împăcat, iar fiica lor Helen s-a născut cu ajutorul unei mame surogat.