News

Robert Pattinson, prima apariție după ce a fost diagnosticat cu coronavirus

iulia.statie
September 17, 2020 16:27 PM

Robert Pattinson a apărut pentru prima oară în public după ce s-a aflat că a fost diagnosticat cu coronavirus în luna septembrie. Actorul a fost surprins în ipostaze tandre alături de iubita sa, Suki Waterhouse.

Pe aceeasi temaRobert Pattinson voia să se căsătorească cu Kristen Stewart!

Robert Pattinson și Suki Waterhouse, prima apariție în public după ce actorul a fost testat pozitiv cu coronavirus

Robert și iubita sa, Suki, au fost surprinși plimbându-se într-un parc din Londra, iar după fotografiile obținute de paparazzi, se pare că starea faimosului actor este una bună. Cei doi porumbei sunt împreună încă din iulie 2018, iar recent se zvonea că ei s-au logodit, după ce iubita starului a fost surprinsă purtând un inel delicat pe deget la o petrecere Dior de la începutul anului.

Cei doi au fost extrem de discreți cu privire la relația pe care o au, iar Robert explica în trecut de ce a ales acest lucru. „Trebuie să vorbesc despre ea? Dacă le povestești oamenilor despre relația ta, valoarea dragostei scade. Dacă un străin te întreabă despre relație, consideri că este un gest nepotrivit.”, a spus Robert.

 

View this post on Instagram

 

Touching his leg 🔥 📸: London- – Sept 16th, 2020 #robertpattinson #sukiwaterhouse

A post shared by hayley_28 (@hayley__28) on

Filmările peliculei The Batman, din nou oprite

Filmările peliculei ‚The Batman’ au fost oprite temporar.. Potrivit unei surse a publicaței Vanity Fair, starul filmului, Robert Pattinson, ar fost testat pozitiv cu coronarirus în septembrie. Actorul interpretează rolul principal în acest film, iar alături de el, joacă și Zoe Kravitz, ce o va interpreta pe Catwoman.

Un membru al studiourilor Warner Bros a confirmat la timpul respectiv faptul că o persoană ce lucrează la pelicula ‚The Batman’ a contactat virusul, dar fără a da nume. Purtătorul de cuvânt a precizat că persoana infectată s-a izolat, iar filmările au fost întrerupte. Presa de peste ocean scria pe atunci că Robert Pattinson ar fi fost persoana testată pozitiv cu coronavirus, dar, până acum, reprezentanții actorului nu au confirmat sau infirmat această știre.

„Un membru al producției The Batman a fost testat pozitiv de Covid-19, iar acesta se află în izolare în concordanță cu protocolul stabilit. Filmările sunt amânate momentan.”, aflam în septembrie de la purtătorul de cuvânt.