News

Robert Pattinson s-a întors la filmările ‚Batman’ după ce s-a zvonit că a fost testat pozitiv de coronavirus

iulia.statie
October 13, 2020 11:48 AM

Robert Pattinson s-a întors la filmările peliculei ‚Batman’ și este gata de muncă! Actorul a fost văzut la St. George’s Hall Liverpool din Londra, în timp ce era îmbrăcat și machiat pentru noul său rol faimos.

Pe aceeasi temaRobert Pattinson voia să se căsătorească cu Kristen Stewart!

Filmările la pelicula ‘Batman’ au fost reluate

Filmările la această peliculă au fost oprite în luna septembrie, după ce un membru al studiourilor Warner Bros confirma faptul că o persoană ce lucrează la pelicula ‚The Batman’ a contactat virusul, dar fără a da nume. Purtătorul de cuvânt preciza pe atunci că persoana infectată se află în izolare, iar filmările au fost întrerupte. Presa de peste ocean scria la acel moment că Robert Pattinson a fost persoana testată pozitiv cu coronavirus, dar, până acum, reprezentanții actorului nu au confirmat sau infirmat această știre.

„Un membru al producției The Batman a fost testat pozitiv de Covid-19, iar acesta se află în izolare în concordanță cu protocolul stabilit. Filmările sunt amânate momentan.”, aflăm de la purtătorul de cuvânt.

Robert Pattinson s-a logodit?

Potrivit publicației menționate mai sus, The Batman avea doar șapte săptămâni de filmări înainte ca producția să fie oprită din cauza pandemiei în martie, acest lucru afectând data lansării. Acum, Warner Bros speră să poată lansa filmul în cinematografe pe 1 octombrie 2021. Filmările au loc în Marea Britanie, iar printre actorii ce lucrează la peliculă se numără atât Robert Pattinson, cât și Zoe Kravitz, ce o va juca pe Catwoman.

Tot în luna septembrie, la ceva timp după ce s-a zvonit că actorul ar fi fost testat pozitiv de coronavirus, acesta a fost surprins alături de iubita sa, plimbându-se într-un parc din Londra, semn că starea lui este una bună. Robert și Suki Waterhouse sunt împreună încă din 2018, iar, la începutul anului, vedeta a fost văzută purtând un inel ce semăna cu o bijuterie de logodnă, fanii întrebându-se dacă aceștia au dus relația la următorul nivel.