News

Robert Pattinson și Suki Waterhouse s-au logodit?

iulia.statie
January 19, 2020 15:36 PM

Robert Pattinson și Suki Waterhouse au fost îndrăgostiți nebunește unul de celălalt încă de când au început să se întâlnească, din iulie 2018.

Pe aceeasi temaKristen Stewart a vorbit deschis despre relațiile ei din trecut

Acum, există zvonuri privind o logodnă, sau chiar o nuntă secretă. Suki a fost surprinsă purtând un inel delicat pe deget, ce ar putea trece ușor ca inel de logodnă, în timpul petrecerii Dior de la Paris, unde a participat alături de iubitul său.

Robert Pattinson și Suki Waterhouse s-au logodit?

Este destul de curios faptul că ea a ales această bijuterie, ținând cont că Rob nu avea și el una asemănătoare. Suki mai avea două inele, însă acestea erau mult mai elaborate și nu păreau a fi unele potrivite pentru nuntă, potrivit HollywoodLife.

Fanii speculează că aceștia s-au logodit în secret de sărbători, în timp ce erau alături de familia lui Waterhouse, însă nimic nu a fost confirmat până acum.

Oricum, cei doi au arătat spectaculos la petrecere. Rob a devenit imaginea Dior Homme din 2013, iar în 2016, a fost numit primul ambasador pentru linia de îmbrăcăminte destinată bărbaților.

Suki și Rob sunt extrem de discreți atunci când vine vorba de viața lor personală. În aprilie, într-un interviu dat celor de la Sunday Times, actorul a fost întrebat despre iubita sa, însă nu a vrut să ofere detalii.

„Trebuie să vorbesc despre ea? Dacă le povestești oamenilor despre relația ta, valoarea dragostei scade. Dacă un străin te întreabă despre relație, consideri că este un gest nepotrivit.”, a spus Robert.

„Nu pot să înțeleg cum doi oameni pot merge pe stradă ținându-se de mână fără ca nimic să se întâmple, iar dacă eu sunt unul dintre acei oameni, lumea începe să facă fotografii. Există o limită fină între a fi la muncă și a nu fi, iar dacă aceasta dispare, poți să înnebunești.”, a explicat actorul.