News

Robert Pattinson voia să se căsătorească cu Kristen Stewart!

iulia.statie
November 7, 2019 13:34 PM

După ce Kristen a dezvăluit că ea credea că se va căsători cu Robert, se pare că acesta fusese de fapt planul lui, căci era foarte îndrăgostit.

Pe aceeasi temaKristen Stewart vrea să se logodească! Vedeta se pregătește să își ceară iubita în căsătorie

Kristen i-a făcut câteva declarații lui Howard Stern despre fostele ei relații, susținând că Pattinson a fost prima ei dragoste și credea că se vor căsători.

Cei doi mereu au fost foarte discreți cu privire la relația lor, însă Rob spera că vor păși împreună în fața altarului.

Robert Pattinson voia să se căsătorească cu Kristen Stewart!

„Rob a crezut că se va căsători cu ea. S-au mutat împreună pentru a încerca asta doi trei ani și apoi dorea să o ceară de soție.”, a dezvăluit o sursă în exclusivitate celor de la HollywoodLife.

„Bineînțeles, ea a fost prinsă în timp ce îl înșela și planul lui nu a mai fost valabil. Dar pentru un timp el credea că se vor căsători, era foarte îndrăgostit de aceasta.”, a continuat aceeași sursă.

Deși s-au împăcat pentru o vreme, în 2013, o dată cu premiera The Twilight Saga – Breaking Dawn – a doua parte aceștia s-au despărțit pentru totdeauna.

„Twilight i-a schimbat viața sentimentală și cariera lui Rob. El o iubea foarte mult pe Kristen. Oamenii spun că prima dragoste este specială, așa a fost și a lor. A fost una dintre cele mai importante relații pe care au avut-o în această viață.”, a dezvăluit sursa în exclusivitate pentru HollywoodLife.

„Mariajul urma și doreau să parcurgă această lume nebună împreună. Erau inseparabili, dar dintr-o dată a fost prea mult.”, a spus aceeași sursă.

Kristen i-a dezvăluit lui Howart că și ea credea că se va mărita cu Rob.

„Nu știu…aș fi vrut. Nu sunt foarte tradiționalistă, dar totuși, mereu am crezut că fiecare relație pe care am avut-o va fi și ultima.”, a dezvăluit actrița.

Kristen a adăugat că este foarte sigură că se va căsători într-o zi.

Sursă: HollywoodLife