Fashion

Rochia furou, piesa iubită de celebrități

iulia.statie
July 10, 2020 17:35 PM

Deși unele trend-uri din anii 1990 pot fi lăsate în trecut, sunt unele creații de care celebritățile sunt îndrăgostite și în zilele noastre, cum ar fi rochia furou. Aceasta este piesa perfectă atunci când vrei o ținută ușoară, dar totuși chic.

Pe aceeasi tema13 reguli de stil respectate de Melania Trump pentru a arăta mereu impecabil!

Rochia furou, piesa IT a verii

De la Emily Ratajkowski la Kendall Jenner, IT girls ale vremurilor noastre sunt total îndrăgostite de această piesă extrem de senzuală, venită direct din perioada nouăzecistă. Cum bine ne amintim, acest trend a fost unul menținut în top-uri de către modele ca Naomi Campbell și Kate Moss, ultima din urmă prezentând unul dintre cele mai iconice look-uri ce aveau în centru chiar rochia furou.

Cum vara anului 2020 ne-a demonstrat, acum ne concentrăm pe piese ce pot fi ușor incorporate în ținute și arată în același timp chic, pentru look-uri effortless, de care putem să ne bucurăm fără a le oferi prea mult timp. În perioada călduroasă, tindem să alegem piese din materiale ușoare, uneori transparente, ce oferă acel sentiment de goliciune. Deseori în culori tari, celebritățile aleg aceste rochii furou atât pentru evenimentele de seară, cât și pentru look-urile de zi cu zi.

Rihanna

Rihanna a oferit acestei creații o șansă, apărând într-o rochie mini roz aprins la un magazin Fenty în New York. Aceasta a adăugat o pereche de sandale într-o nuanță tare și un ruj roz, pentru a continua efectul de ținută demnă de o păpușă Barbie.

Kendall Jenner

La fel ca și restul prietenelor ei modele, Kendall este un mare fan al acestui look. Deseori optând pentru culori nude pentru a pune accent pe o ținută plină de senzualitate sau în culori tari, vedeta alege această creație pentru a își pune în valoare silueta perfectă.

Stella Maxwell

Stella a demonstrat că acest look poate fi purtat la un eveniment glamuros, alegând o rochie de seară cu paiete pentru un efect puternic.

Emily Ratajkowski

Emily propune o astfel de ținută și pe timp de pandemie, alegând un look casual, optând pentru o rochie furou cu imprimeu floral și sandale tip gladiator.

Urmărește galeria foto pentru a vedea cum poartă vedetele rochia furou!