General

Rochia pulover, piesa must have din acest sezon

iulia.statie
December 3, 2020 18:02 PM

Ca în fiecare iarnă, căutăm piese ce o să ne țină de cald, așa că putem spune că în această privință, tendințele nu s-au schimbat foarte mult. Totuși, anul 2020 ne-a adus multe lucruri noi atunci când vine vorba de stilul nostru vestimentar, simplificând foarte mult ținutele.

Pe aceeasi temaArticole vestimentare și accesorii esențiale din garderoba a 16 femei de succes

Trend alert: rochia pulover

Cum am stat pentru mult timp în casă, iar sezoanele au trecut pe lângă noi, experimentând cu piesele doar înauntru și dezvăluind totul pe Instagram, iar apoi migrând înapoi spre piesele confortabile și ușor de purtat, cum ar fi pantalonii sport, colanții și pijamalele, este normal să punem pe primul loc confortul pe care l-am căutat atât de mult în ultimele luni.

Vara, pijamalele au fost introduse în moda street style, iar acum, set-urile tricotate le-au luat locul, fiind la fel de confortabile, ușor de purtat și accesorizat. Era normal să căutăm ceva pentru a înlocui materialele fluide din sezonul răcoros, iar, mai mult ca în alți ani, tricoturile sunt văzute peste tot, în fiecare magazin, pe fiecare podium, dar și în moda de zi cu zi.

Rochia pulover, pe lângă set-ul din tricot format din pulover crop și pantaloni lungi și evazați, se menține în preferințele tuturor, datorită versatilității de care dă parte, un lucru de care am avut nevoie în ultima perioadă în garderoba noastră. Migrând spre sustenabilitate, tindem să alegem piese clasice, ce pot fi rotite și propuse în cât mai multe ținute.

Cum cizmele lungi sunt alte piese de care nu o să ne despărțim, iar paltoanele și trench-urile se întorc și ele, avem o veste bună! Rochia pulover merge cu ambele, iar așa o să ai parte de o ținută chic fără a te stresa prea tare. În plus, îți rămâne doar să te joci cu accesoriile, la care toată lumea are liber în această iarnă.

De asemenea, creația vine în toate formele și culorile, așa că poți să alegi una scurtă, una lungă, una mulată sau una oversized, în funcție de stilul tău vestimentar. O poți accesoriza cu bocanci dacă vrei o ținută edgy, sau cu tocuri dacă simți nevoia de rafinament. În plus, pentru un strop de glamour, poți alege o astfel de piesă glittery sau cu paiete pentru strălucirea de care avem toți nevoie de sărbători.