Fashion

Rochia pulover, trend-ul perfect pentru toamnă

iulia.statie
September 30, 2020 17:20 PM

Ținând cont de ultimele evenimente, tindem să ne îmbrăcăm extrem de confortabil pentru a ne simți bine atunci când lucrăm de acasă sau când vremea nu mai este așa de prietenoasă, alegând obiecte vestimentare potrivite pentru iarnă.

Pe aceeasi temaTendințele de make-up ale anului 2020

Rochia pulover, trend-ul perfect pentru toamnă

Ca să fim sincere, puloverele tricotate sunt pentru iarnă și nu reprezintă cea mai senzuală piesă din garderoba noastră. Confortabile și scumpe? Da. Senzuale? Nu. Totuși, undeva la limita glamour cu limita confortabilului în stilul nerd girl, apare rochia pulover.

Deși nu are sens să vorbim despre faptul că materialele folosite sunt foarte confortabile, o astfel de piesă poate fi făcută de la cașmir până la lână, iar în acest sezon abordarea aceasta duce spre un lazy chic, arătând bine chiar și atunci când te îmbraci cu ultima piesă ascunsă prin garderobă.

Mai mult, această rochie îți salvează foarte mult timp, pentru că durează aproximativ 15 minute să o îmbraci și să o accesorizezi.

Pe podiumuri am văzut abordări clasice dar și neobișnuite, cum ar fi linia simplă oferită la Etro prin accesorizarea cu o curea lată sau la Christopher Kane, unde s-a mers pe accesorii de primăvară-vară alăturate unui obiect vestimentar călduros, de iarnă.

Deși se prea poate ca alegerea să nu fie mereu favorita ta, acest produs te ajută să salvezi timp, să te simți confortabil atunci când lucrezi și nici nu necesită un styling extrem de elaborat. Totuși, s-ar putea să dai atenție mai mult în privința pantofilor sau botinelor, depinde ce în ce te regăsești. Și de ce nu, atunci când ieși din casă poți să păstrezi acest trend pentru când nu îți dorești să petreci extrem de mult timp alegând ținuta, dar tot vrei să arăți chic.

Pentru a aborda tendințele actuale, asortează piesa cu bocanci combat sau cizme lungi, pentru un look grunge chic. În caz că vrei să te bucuri de piesele de vară și acum, poți să îl pui peste o rochie de vară voluminoasă și voila! ai o ținută boho chic ce îți va ține de cald.