Fashion

Rochia Rihannei de pe coperta albumului Good Girl Gone Bad a fost vândută cu 13.310 $

Verdict.ro
April 26, 2018 14:28 PM

Rochia Rihannei de pe coperta albumului „Good Girl Gone Bad” a fost vândută cu 13.310 $!

Rochia albă imortalizată pe cover-ul albumului Rihannei din 2007, Good Girl Gone Bad, tocmai a fost licitată și vândută pentru suma de 13.310$.

Pe aceeasi temaCui îi stă mai bine: Rihanna vs. Denisa Nechifor

Rochia – care a fost folosită în shooting datorită lui GK Reid și fotografiată de Roberto D’Este – marchează un moment important în traiectoria carierei artistei. Este momentul în care Rihanna și-a redobândit drepturile asupra imaginii sale și a început să înregistreze fără să-i mai pase despre deciziile altora asupra propriului său stil. 

Rochia albă a fost vândută pe site-ul de licitații Gotta Have Rock and Roll, cunoscut pentru vânzările bunurilor și colecțiilor celebrităților.

În timpul păregătirii acestui shooting-ului, Def Jam și-a făcut simțită prezența. W Magazine a relatat despre lupta pe care Rihanna și compania de discuri au avut-o vizavi de tunsoarea bob pe care nu o voiau și care a devenit semnătura artistei de-a lungul anilor 2000. Coafeza Rihannei, Ursula Stephens, amintește că, inițial, a îndrăznit să taie doar o mică parte din părul artistei, fiindcă reprezentantul Def Jam era întotdeauna lângă ea.

Dacă îți pare rău că ai ratat licitația acestei rochii, să știi că Gotta Have Rock and Roll mai are încă două rochii d-ale Rihannei la vânzare!