Fashion

Rochia Versace care a revoluționat moda și internetul

adelina.duinea
May 15, 2019 00:00 AM

Recent, Jennifer Lopez s-a alăturat creatorilor de conținut ai platformei Youtube. La sfârșitul lunii aprilie, artista de origine portoricană a încărcat un videoclip intitulat „Jennifer Lopez | Moments of Fashion: The Versace Dress”. Pe parcursul clipului, actrița vorbește despre ținuta Versace care, la acea vreme, a revoluționat moda și internetul.

Rochia Versace care a revoluționat moda și internetul

„Probabil una dintre cele mai celebre dintre ținutele mele este rochia verde Versace. În acea seară, eram nominalizată la unul dintre Premiile Grammy. Tot atunci filmam și pelicula „The Wedding Planner” alături de Mathew McConaughey.

În timpul unei scene, undeva în mijlocul necunoscutului, stilista îmi aduce aminte că a doua zi sunt Primiile Grammy. Așadar, în ziua galei, în timp ce mi se realizau machiajul și coafura, aveam de ales între două rochii.

Citește și: Jennifer Lopez, ținută extrem de sexy într-un pictorial!

Una dintre ele era albă, iar cealaltă era rochia verde Versace. Cum era de aștepta, stilista mi-a recomandat să o port pe cea albă, ținând cont de faptul că cea verde mai fusese purtată de trei alte celebrități (Donatella Versace, modelul Amber Valetta, artista Geri Halliwell).

Managerul meu, Benny Medina, era și el acolo. Am stabilit că le voi proba și-apoi mă voi decide. După ce am probat rochia Versace, Benny mi-a zis «Asta este! Nici măcăr nu încercați altceva!»

Deși stilista mea, Andrea Lieberman, s-a opus vehement, am urmat sfatul managerului meu. Singura problemă era dacă mi se vor vedea sau nu sânii. 

Citește și: Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit!

Am lipit câte două fâșii de bandă adezivă pe ambele părți ale rochiei. În seara evenimentului, o mulțime de oameni erau îngrămădiți fix la intrarea pe covorul roșu.

În timp ce înaintam prin mulțime, șoapte încep să se audă și observ cum ni se face ușor-ușor loc să trecem. Ajunsă în fața fotografilor, sunt complet luată prin surprindere de frenezia acestora.”

„Datorită acelei seri și datorită acelei rochii, opțiunea de a căuta imagini pe Google a fost introdusă”

„După fotografiile de la panou, m-am grăbit în culise pentru că eu și actorul David Duchovny eram primii care urmau să ofere un premiu în acea seară. A doua zi, eram pe coperta publicației L.A. Times, pe coperta ziarelor din New York, peste tot.

Iar pe aceleași coperte, micuță într-un colț, era și o fotografie cu Santana care câștigase 11 premii Grammy în seara precedentă.

Asta demonstrează cât de puternică este moda. Și, deși știu că majoritatea vede moda ca pe ceva frivol, aceste momente inspiră oamenii. O rochie poate schimba felul în care lumea se va îmbrăca pentru următorii zece ani.

Citește și: Unde plănuieşte Jennifer Lopez să facă nunta cu Alex Rodriguez! Locaţia e una de vis

Apoi, cu mulți ani mai târziu, am descoperit că, datorită acelei seri și datorită acelei rochii, opțiunea de a căuta imagini pe Google a fost introdusă. Atât de multe persoane au căutat fotografia, încât fondatorii platformei au înțeles nevoia publicului de a căuta imagini nu doar articole.”