Fashion

Rochii cu sliț la premiile Oscar 2020! Cum au recreat vedetele look-ul Angelinei Jolie

irina.letitia
February 11, 2020 11:46 AM

Totul a pornit în anul 2012, în seara decernării premiilor Oscar, de la Angelinei Jolie! De atunci, covorul roșu al evenimentului nu a mai fost la fel și an de an, vedetele adoptă ceea ce se numește de atunci, ”Angelina leg”. Iată ce vedete au adoptat trendul anul acesta la premiile Oscar și au purtat rochii cu sliț, recreând look-ul Angelinei!

Rochii cu sliț la premiile Oscar 2020! Cum au recreat vedetele look-ul Angelinei Jolie

Așadar, în 2012, Angelina Jolie păsea pe covorul roșu al premiilor Oscar, la brațul soțului său de atunci Brad Pitt. Atenția însă nu a fost furată de celebrul duo, ci de ținuta actriței. Angelina a purtat o rochie neagră Atelier Versace, cu un sliț adânc pe picior. Ea a pozat în fața camerelor foto în așa fel încât să pună în evidență crăpătura de pe picior, în ceea ce unii au considerat a fi o poziție ușor contorsionată. Efectul a fost însă maxim, pentru că de atunci, ceea ce se numea ”leg pose” a devenit ”Angelina leg”.

Angelina Jolie la Premiile Oscar 2012
Angelina Jolie la Premiile Oscar 2012

 

Charlize Theron, una dintre cel mai bine îmbrăcate vedete de la ediția din 2020 a premiilor Oscar, a fost cea care a ”copiat” cât mai fidel apariția Angelinei. Charlize a purtat o rochie neagră de la Dior, cu o asimetrie pe un umăr și cu sliț înalt pe picior, extrem de similară cu cea aleasă de Angelina în 2012.

Sirul aparițiilor tip ”Angelina leg” nu s-au oprit însă aici.

Cynthia Erivo, nominalizată la 2 premii Oscar anul acesta, a purtat o ținută similară, de această dată în versiunea albă. Nu este de mirare că rochia pe care a purtat-o este semnată tot Atelier Versace, ca în cazul Angelinei. Cynthia a pozat în același stil pe covorul roșu!

Cynthia Erivo Foto: hepta
Cynthia Erivo Foto: hepta

 

Trendul a continuat la petrecerea Vanity Fair, unde am avut parte de chiar mai multe ținute în acest stil! Hailey Bieber a atras întreaga atenție cu ținuta sa, tot o rochie Versace, neagră, transparentă, cu o crăpătură adâncă pe picior!

Hailey Bieber Foto: hepta
Hailey Bieber Foto: hepta

 

Au urmat-o Ciara (însărcinată cu cel de-al treilea copil), Chrissy Teigen, Barbara Palvin, Slay Mitchell și Brie Larson! Admiră-le ținutele în galeria foto!