Fashion

Rochii de mireasă: 20 de rochii albe surprinse la săptămânile modei

irina.letitia
October 7, 2019 18:33 PM

In mod tradiţional, prezentările de modă se încheie cu o ţinută de mireasă, cea mai spectaculoasă şi inedită apariţie a întregului show. Acest lucru se întâmplă încă în multe cazuri, iar în cadrul prezentărilor din cadrul săptămânilor modei ce tocmai s-au încheiat am admirat o mulţime de rochii superbe, ce servesc drept inspiraţie pentru viitoarele mirese.

Rochii de mireasă: 20 de rochii albe surprinse la săptămânile modei

Aşadar, dacă urmează să te măriţi, ar fi o idee bună să arunci o privire pe show-urile de modă destinate modei ready-to-wear pentru primăvară/vară 2020. Vei găsi o diversitate impresionantă de rochii albe, în cele mai variate stiluri, adecvate oricărui stil vestimentar.

De la cele mai casual la cele mai teatrale rochii de mireasă, aici vei găsi piesa perfectă pentru tine, în armonie cu locaţia evenimentului.

Louis Vuitton Primăvară/Vară 2020

 

De la rochia albă Louis Vuitton, ce ne duce cu gândul la o nuntă foarte relaxată sau o cununie civilă, la rochia Celine din macrame, potrivită unui peisaj rustic, de vară şi până la adevăratul costum Thom Browne, show-urile de modă din luna septembrie 2019 au oferit inspiraţia necesară viitoarelor mirese pentru apariţii de neuitat.

Andreas Kronthaler For Vivienne Westwood Primăvară/Vară 20

 

Fie că alegi un model simplu, unul clasic, unul inspirat de moda anilor 80 (vezi Moschino) sau unul rupt parcă din anii 20 (Dries van Noten), nu trebuie să ratezi rochiile albe din colecţiile de primăvară7vară 2020!

Iată selecţia noastră, în galeria foto!