Fashion

Rochii de mireasă Carolina Herrera - Colecția de primăvară 2020

nicoleta.ispasescu
April 19, 2019 11:15 AM

Designerul american de modă, Wes Gordon, al brandului Carolina Herrera, tocmai ce a lansat colecția de rochii de mireasă, pentru primăvara 2020.

Frumusețea clasică și rafinamentul sunt trăsăturile care definesc ultima colecție a lui Wes Gordon.

Una dintre rochii chiar ne-a dus cu gândul la rochia de mireasă purtată de Meghan Markle la nuntă. Și anume, o extraordinară rochie cu umerii goi, dintr-o mătase satinată și cu un decolteu în formă de inimă.

O altă rochie sofisticată care ne-a atras atenția a fost una fără mâneci, cu un guler înalt și cu nasturi desfăcuți, după cum știm că este semnătura Carolinei Herrera.

De asemenea, fundele au avut un rol major în colecția de primăvară 2020. Unele erau puse în jurul taliei, în timp ce altele, foarte masive, au fost puse la spate.

Rochii de mireasă Carolina Herrera – Colecția de primăvară 2020

„Spiritul bucuros și pur, colecția de primăvară 2020 sărbătorește eleganța modernă cu naturalețea nestructurată.

Directul creativ Wes Gordon a realizat un vis romantic cu detalii ascunse, special concepute pentru femeia în mișcare.

Această atitudine rafinată, elegantă, cool, a femeii Carolina Herrera, este dată de nenumăratele ore și săptămâni petrecute lucrând manual fiecare parte a colecției” – descrierea colecției Carolina Herrera.

Mai jos, am pregătit o selecție cu cele mai frumoase rochii de mireasă, din colecția de primăvară 2020 Carolina Herrera. Urmărește galeria foto!