Fashion

Rochii de mireasă la modă în 2019

adelina.duinea
January 26, 2019 00:00 AM

Încă din aprilie 2018, rochiile de mireasă la modă în 2019 au fost prezentate la Bridal Show-rile din Milano, Londra, Barcelona și New York. Noile tendințe se îndreaptă spre rochiile de mireasă fin accesorizate și delicate, scrie La Novia.

În trendurile anului 2019 găsim atât rochii tradiționale de mireasă, cât și noi interpretări ale piesei clasice. Iată ce au ales cei mai importanți designeri de rochii de mireasă din lume pentru colecțiile din 2019. 

Rochii de mireasă la modă în 2019

Rochii de mireasă la modă în 2019: Umeri goi

Anul acesta se poartă rochiile cu decolteuri adânci, în V, sau cu umerii goi, accesorizate cu pietre, mărgele sau paiete. Aceste rochii sunt fluide, ușoare sau stil sirenă, iar uneori chiar ușor transparente.

Modelele acestea pun în evidență senzualitatea, fiind încadrate în secțiunea haute-couture și sunt extrem de căutate mai ales de miresele îndrăznețe.

Citește și: Trendurile anului 2019 în machiaj

Rochii de mireasă la modă în 2019: Trenă voluminoasă

Rochia de mireasă cu trenă voluminoasă este cel mai adesea aleasă de femeile pregătite emoțional pentru o zi dificilă! Rochiile ample, care par desprinse din poveștile cu zâne și prințese, nu își vor pierde niciodată șarmul aparte. Și ce altă ocazie poate fi mai potrivită pentru a te simți ca o prințesă dacă nu ziua nunții tale?!

Rochii de mireasă la modă în 2019: Spate gol

Dacă vrei să ieși din tipare, încearcă un model de rochie de mireasă cu un decupaj inedit, cu o formă interesantă, poate geometrică. Poti opta pentru un model din dantelă, cu o fustă din tul. Vei arăta ca o adevarată regină.

Et pourquoi ne pas oser l asymétrie ? Notre modèle Marla n attends que vous ! #fabiennealagama #robedemariee #mariage #weddingdress #wedding #madeinfrance #bridesmaids #bridesmaiddress #createurfrancais

A post shared by Maison Fabienne Alagama (@fabienne.alagama) on Jan 7, 2019 at 10:11pm PST

Citește și: Culori de păr la modă în 2019! Iată sugestiile noastre

Rochii de mireasă la modă în 2019: Două piese

Poate nu sunteți una dintre acele mirese care sunt atât de extravagante încât să poarte pantaloni, dar doriți să fiți mai diferite, de ce nu alegeți un set din două piese? Printre propunerile pe care le-am găsit sunt de la topuri scurte până la cămăși sau jachete și toate tipurile de fuste: strânse, vaporoase, stil sirena, etc.

Rochii de mireasă la modă în 2019: Strălucitoare

Noile tendințe includ și rochiile strălucitoare, accesorizate cu pietre, paiete sau cristale. Tot în 2019 se poartă rochiile extrem de decoltate, care pun în evidență siluetele mireselor. Se observă de asemenea că sunt folosite centuri sau curele din pietre pentru marcarea taliei și pentru înfrumusețarea lookului.

Would you (slay) down the aisle in such a masterpiece #BERTA? ?

A post shared by BERTA (@berta) on Oct 29, 2018 at 6:53am PDT

Citește și: Cum să porți „living coral” în ținutele casual