Fashion

Rochii roz la Premiile Oscar 2019! Cele mai reușite ținute

adelina.duinea
February 25, 2019 15:06 PM

Gala Premiilor Oscar reprezintă pretextul perfect pentru celebrități să poarte unele dintre cele mai spectaculoase creații vestimentare ale unora dintre cei mai buni designeri din lume. Seara trecută, vedetele de la Hollywood au strălucit în ținute care mai de care mai elegante. La Premiile Oscar de anul acesta, o culoare pare însă să fi dominat detașat aparițiile de pe covorul roșu. Multe dintre doamnele și domnișoarele invitate la cel mai așteptat eveniment al anului au fost surprinse purtând roz! Iată, așada, cele mai frumoase rochii roz la Premiile Oscar 2019!

Rochii roz la Premiile Oscar 2019

Seara trecută, fuchsia, hot pink, dar și dusty pink au fost nuanțele care au „inundat” covorul roșu. În număr foarte mare, celebritățile de la Hollywood au optat pentru rochii roz la Premiile Oscar 2019. Ample, drepte sau sirenă, rochiile roz de anul acesta au fost cu siguranță „vedetele” serii. Imagini în GALERIA FOTO!

Filmul „Bohemian Rhapsody” a adus acasă cele mai multe statuete – patru. Apoi au urmat „Green Book”, „Roma” și „Black Panther”, fiecare cu câte trei trofee.

Citește și: Cele mai frumoase ținute de la Premiile Oscar 2019

Olivia Coleman și Rami Malek au fost desemnați cei mai buni actori în rol principal, în timp ce Regina King și Mahershala Ali au fost recompensați cu Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

Trofeul pentru cel mai bun film al anului a fost revendicat de filmul „Green Book”, deşi preferatul ar fi fost filmul „Roma”.

Citește și: Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 2019

Marea surpriză a fost „A Star Is Born”, care a obținut doar un trofeu, cel pentru „cel mai bun cântec original”, cu piesa „Shallow”, interpretată de Lady Gaga şi Bradley Cooper. Mulți se așteptau ca Lady Gaga să obțină premiul pentru cea mai bună actriţă într-o dramă, dar acesta i-a fost luat de Glenn Close pentru interpretarea din filmul „The Wife”.

Citește și: Povestea bijuteriei de 30 de milioane de dolari pe care a purtat-o Lady Gaga la Oscar 2019