Living

Rodrigo Alves, păpușa masculină Ken, regrete uriașe după operația de îndepărtare a coastelor!

nicoleta.ispasescu
May 5, 2018 17:58 PM

Rodrigo Alves aka Păpușa Ken este un brazilian care a devenit faimos în întreaga lume în urma numeroaselor operații estetice pe care le-a suferit.

Cea mai recentă operație pe care a făcut-o a fost aceea să-și scoată patru coaste, pentru a-și face talia să pară mai mică. Totuși, el a dezvăluit regretele asupra acestei proceduri.

Rodrigo Alves, tânărul în vârstă de 34 de ani, a declarat pentru MailOnline: ”Simt dureri seara. Nu este ceva insuportabil, dar este în mintea mea și acum mă întreb ce-a fost în capul meu”.

”Am rămas cu două cicatrici pe spate, dar cel mai rău lucru este că nu mă simt mai mic decât înainte”.

Rodrigo a trebuit să poarte un corset după operația de 28.000 de lire sterline, unde i-au fost înlăturate coastele 11 și 12, în încercarea de a atinge o talie sa de vis de 20 de centimetri și pentru a intra în blazerele standard.

Dar el a mărturisit: „Arăt mai slab doar când îl port. Dar în momentul în care îl dau jos, mă simt ca și cum m-am întors la normal”.

Rodrigo a cheltuit peste 500.000 de lire sterline pe chirurgia plastică pentru a ajunge la corpul mult visat. El chiar și-a  furat coastele din cabinetul medicului din LA. De atunci, însă, el a încetat să se mai preocupe de alte operații estetice, cu excepția cazului în care va trebui să meargă la întreținere pentru lucrările anterioare.

În ciuda îngrijorărilor referitoare la aspectul său fizic, Rodrigo a fost fotografiat joi la South Beach, în Miami, etalându-și implanturile pectorale de 22.000 de lire sterline.

El a declarat că: „Nu recomand nimănui să facă această intervenție chirurgicală. Este riscant, poate fi periculos și rezultatele sunt vizibile numai dacă port corset. Nu pot să port corset când merg la plajă. Mai e puțin și vine vara. Nu pot purta așa ceva, pentru că mi-ar fi foarte cald și aș transpira”.

În prezent, Rodrigo locuiește în America, unde va apărea la o serie de emisiuni de televiziune.