News

Romee Strijd e însărcinată! Modelul Victoria’s Secret va aduce pe lume primul copil

andreea voicu
May 30, 2020 16:38 PM

Romee Strijd e însărcinată! Celebrul model Victoria’s Secret va aduce pe lume primul copil, după mulți ani în care s-a chinuit să rămână gravidă.

Pe aceeasi temaLaura Cosoi își dorește un băiețel! Ce spune vedeta despre a treia sarcină

În urmă cu doi ani, blondina a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, lucru care o împiedica să devină mamă pe cale naturală.

Modelul de origine olandeză mărturisea că vestea a devastat-o. Într-o postare de pe Instagram, Romee Strijd s-a destăinuit fanilor.

Modelul Victoria’s Secret va deveni mamă pentru prima dată

‘Am fost speriată deoarece visul meu cel mai mare era să devin mamă și să întemeiez o familie împreună cu soțul meu, Laurens Leeuwen. Îmi era atât de frică că nu voi putea rămâne însărcinată, deoarece, din cauza acestei boli, este foarte greu să faci copii în mod natural’, a scris modelul cunoscutului brand de lenjerie Victoria’s Secret.

Romee Strijd, în vârstă de 24 de ani, declara că boala a dezvoltat-o din cauza stresului. Timp de 7 ani, aceasta nu a avut menstruație. Din acest motiv, ea a încercat să facă schimbări în viața sa, pentru a putea rămâne însărcinată.

‘Chiar dacă din punct de vedere mental nu m-am simțit niciodată stresată, probabil că acesta venea din cauza călătoriilor, a joburilor prea multe, a mâncatului mereu cu restricții și a antrenamentelor prea intensive.

Am încercat să iau și suplimente naturale dar am făcut și acupunctură și ne-am luat o casă în Olanda ca să ne petrecem mai mult timp în familie șă să nu mai fim mereu pe drumuri’, dezvăluia fotomodelul.

În prezent, Romee Strijd a anunțat pe Instagram că va deveni mămică pentru prima dată. Ea este căsătorită din 2018 cu Laurens van Leeuwen.