News

Rona Hartner s-a filmat pe patul de spital. Cum se simte acum artista

andreea voicu
April 25, 2019 13:28 PM

Rona Hartner nu a scăpat de problemele de sănătate. Artista s-a operat pentru a doua oară la o clinică din Franța, după ce i s-a descoperit o tumoră la colon. În acest moment, artista se află încă internată și a început ședințele de chimioterapie.

Solista a dorit să își țină admiratorii la curent cu starea ei de sănătăte și s-a filmat în timpul primei ședințe de chimioterapie.

Rona Hartner s-a filmat pe patul de spital. Cum se simte acum artista

”Am început și prima chimioterapie. Voiam să vă arăt așa cum arăt. Toate astea le-am halit eu. Dat trebuie făcut, ce să facem. Am șansa să fiu cu o foarte bună echipă aici la Spitalul Sfânta margarita. Și sunt cam obosită după prima ședință. Dar iau tot felul de sucuri, beu apă, beau suc de portocale, de rodie, sucuri naturale ca să rezist cât de cât. Am avut bineînțeles rozariul cu mine toată ziua. M-am închinat. Am o carte – Arta de a fi liber. Am mâncat de prânz. Sunt venită de la nouă dimineața.

Am avut acea operație, pe operație mi s-a implantat cateterul… Mă trec toate căldurile. Am o senzație totși că e vorba de o chimioterapie, e ceva puternic. E o stare febrilă așa. Nu aveam ce să fac. Cu ceai de mușețel nu ar fi trecut. NU am voie să bag mâna în apă rece, nu am voie să ating nimic ce e rece, nu am voie să mănânc nimic ce e rece. Stau cumințică și încerc să rezist. Sunt cam palidă. Toată lumea mi-a spus să iau boala asta ca pe o gripă. Așa o iau și trecem peste”, a spus Rona Hartner, în filmarea publicată pe pagina sa de Facebook.