News

Rooney Mara și Joaquin Phoenix vor avea un bebeluș! Actorul, pentru prima oară tătic

iulia.statie
May 19, 2020 11:19 AM

Deși ultimele luni au reprezentat o perioadă neobișnuită pentru mulți, izolarea a adus cu ea și câteva vești bune. Specific, numărul vedetelor ce așteaptă bebeluși a crescut.

Pe aceeasi temaPremiile Oscar 2020: lista câștigătorilor

Joaquin Phoenix va deveni tătic

Gigi Hadid, Lea Michelle, Katherine Schwarzenegger, Anna Heinrich, Sophie Turner și multe altele, au dezvăluit că așteaptă, atât direct, cât și indirect, un bebeluș, iar acum este vremea să aflăm că Rooney Mara și Joaquin Phoenix, vedeta tuturor evenimentelor din acest an, vor deveni părinți!

Potrivit Page Six, perechea extrem de discretă a decis să se izoleze în casa din Los Angeles. Plecând să cumpere esențialele, actrița a fost surprinsă de mai multe ori purtând câteva haine extrem de largi, iar publicația presupune că ea își ascunde burtica.

Mara este posibil să fie în luna a șasea, iar publicația notează că reprezentanții celor doi nu au dorit să facă comentarii.

Vedetele s-au întâlnit pentru prima oară la filmările pentru pelicula ‚Her’ în 2013, însă nu au început o relație atunci. Phoenix a povestit în 2019 pentru Vanity Fair că el credea că Mara nu îl plăcea la acea vreme, însă, mai târziu a învățat că era doar extrem de timidă și că de fapt îi plăcea de el.

Ani mai târziu, aceștia au jucat în filmul ‚Mary Magdalene’ și s-au îndrăgostit. Ei și-au oficializat relația în 2017, pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, unde au fost văzuți în ipostaze tandre după ce actorul a câștigat premiul pentru ‚Best Actor Award’ pentru filmul ‚You Were Never Really Here’.

În 2019, veștile privind logodna lor luau cu asalt internetul după ce Mara a fost văzută purtând un inel cu un diamant uriaș, iar confirmarea a venit în iulie 2019 când aceștia s-au căsătorit.

Deși cei doi nu au confirmat încă veștile, stăm cu sufletul la gură pentru a vedea primele imagini cu burtica de gravidă!