News

Rose Leslie este însărcinată! Kit Harington, tătic pentru prima oară

iulia.statie
September 27, 2020 15:54 PM

Rose Leslie și Kit Harington trăiesc clipe minunate! După ce s-au căsătorit în 2018, starurile din Game of Thrones sunt pregătite pentru următorul capitol al poveștii, anume viața de părinți.

Pe aceeasi temaFelicity Jones, într-o rochie perfectă pentru luna de miere

Rose Leslie și Kit Harington vor deveni părinți

Potrivit People, Rose este însărcinată și a făcut public totul în revista Make Magazine, dezvăluindu-și burtica de gravidă în timp ce era îmbrăcată într-o rochie Stella McCartney. Pentru publicația menționată, Leslie a dezvăluit că ea și Harington se pregătesc pentru bebeluș în conacul lor din Anglia, după ce s-au mutat din New York.

„Este incredibil de vechi. Avem un acoperiș din stuf, ce are un cuib enorm pe el. Îmi place să mă gândesc la oamenii ce au locuit acolo. Au fost fericiți, cum au trăit? Toate familiile ce au trecut sub acele grinzi străvechi.”, a zis ea.

„Ce lucru glorios este să fugi în mediul rural și să te refaci. Este un mare privilegiu să fii înconjurat de verdeață, cântec, păsări, garduri vii și vecini încântători. Totul este atât de pașnic.”, a continuat actrița.

 

View this post on Instagram

 

So wonderful working with the beautiful Rose Leslie for the cover story of @make_magazineuk out now! A very special all woman team photographic shoot capturing Rose at this wonderful time as she prepares for motherhood for the first time! My team were: @billiescheepersphotography @liztaw doing beautiful hair and @justinejenkins wonderful makeup. Rose wears @stellamccartney. Huge thanks to @vrwpublicity for organising the shoot and to Hannah Rand for her interview. #roseleslie #makemagazine #rose #portraitphotography #portrait #interview #covershoot #cover #stellamccartney

A post shared by Ursula Lake (@ursula_lake) on

Cum s-au îndrăgostit cei doi

Rose și Kit, ce i-au jucat pe Jon Snow și Ygritte în Game of Thrones, personaje ce se îndrăgostesc, au decis să formeze un cuplu în viața reală după ce, la fel ca și personajele jucate, s-au îndrăgostit, primele zvonuri cu privire la idila lor începând încă din 2012.

Aceștia și-au confirmat relația în 2016 și s-au logodit un an mai târziu. În 2018, s-au căsătorit într-o ceremonie extrem de romantică ținută în Scoția. Rose Leslie a purtat o rochie de mireasă într-o nuanță de alb-fildeș. Cu un voal care se ducea până în pământ, frumoasa actriță s-a încadrat perfect în peisajul scoțian, cu un aer retro-medieval.

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Rayne, urmată de o recepție la Castelul Wardhill, literalmente parcă rupt din seria-fenomen care a cucerit inimile tuturor fanilor fantasy. „Dacă ești deja atras de cineva și acea persoană joacă rolul iubirii tale în show, e foarte simplu să te îndrăgostești.”, spunea Kit Harington în trecut, explicând cum s-a îndrăgostit de soția sa.