Fashion

Rose, membră a trupei Blackpink, este noua imagine Saint Laurent

iulia.statie
June 30, 2020 11:10 AM

După un nou videoclip al piesei ‚How you like that’, trupa Blackpink mai are un motiv de a sărbători. Rose, membră a acestei trupe fenomen, este noua imagine globală a brand-ului Saint Laurent, după cum și-a făcut debutul oficial pe Instagram astăzi.

Pe aceeasi temaActorul Remi Malek, imaginea noii campanii Saint Laurent

Rose, membră a trupei k-pop Blackpink, nou ambasador global pentru Saint Laurent

Potrivit W Magazine, Rose a mers la prezentarea de modă Saint Laurent pentru colecția de primăvară 2020 din Paris, dar și în New York în martie. Acum, aceasta este oficial ambasador al brand-ului și apare proeminent pe site-ul casei de modă.

„Încă nu îmi vine să cred că sunt un ambasador, reprezentând un brand pe care mereu l-am crezut foarte cool. Este o onoare. M-am apropiat de directorul de creație Antony Vaccarello, am învățat mult din creativitatea lui, din umanitatea sa. Este minunat să lucrez cu o persoană așa interesantă.”, a zis aceasta pentru Elle Korea.

În primul ei clip pentru Saint Laurent, ce a fost realizat de fotograful legendar David Smis, Rose poartă o rochie cu un singur umăr, din dantelă, din colecția toamnă 2020. Publicația W notează că nu este neobișnuit ca marile case de modă să aleagă idoli a genului de muzică k-pop pentru a deveni imagine. (colegele lui Rose, Lisa, Jenny și Jisoo au avut campanii pentru Chanel Beauty, Dior Beauty și Celine), doar că vedeta a devenit acum imaginea unei campanii globale.

 

View this post on Instagram

 

ROSÉ – FALL 20 #YSL32 by ANTHONY VACCARELLO FILMED by DAVID SIMS #YSL #SaintLaurent #YvesSaintLaurent @anthonyvaccarello

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Alt clip în care ea apare poate fi vizionat pe site-ul oficial al Saint Laurent. În acest clip, aceasta poartă o bluză cu print de leopard și pantaloni negri.

Roseanne Park, cunoscută drept Rose, este o cântăreață sud-coreeană ce a semnat cu casa de discuri YG Entertainment în aurma unei audiții din 2012 din Sydney. Aceasta a debutat ca solista principală a unui grup de fete numit BlackPink în anul 2016, după ce s-a pregătit timp de patru ani cu YG Entertainment.