Fashion

Rosie Huntington-Whiteley: style icon, model, femeie de afaceri, actriță și regina selfie-urilor în oglindă

iulia.statie
September 23, 2020 16:27 PM

Undeva acum 6-10 ani, selfie-urile în oglindă împânzeau rețelele sociale, dar acestea au dispărut de multă vreme, considerate un trend ce ar trebui să rămână în urmă. Totuși, în zilele noastre, există un anumit trendsetter ce a decis să transforme această idee controversată și să o ducă într-o zonă rafinată, chiar dacă nu credeam că se va putea întâmpla acest lucru.

Pe aceeasi temaCui îi stă mai bine: Romee Strijd sau Rosie Huntington-Whiteley?

Selfie-uri în oglindă, yes or no?

Rosie Huntington-Whiteley, pe lângă faptul că este extrem de frumoasă, ne face cumva pe toți să credem că vom arăta bine cu un eyeliner roz electric, dar ne și schimbă ideile pe care le aveam despre stilul vestimentar, într-o manieră absolut elegantă și rafinată.

Aceasta a început să își documenteze fiecare outfit prin selfie-uri în oglindă, iar stilul ei este cu siguranță unul extrem de interesant. Nu doar că putem vedea în imagini modul în care evolueză, dar ținutele sale de obicei sunt extrem de simple de reinterpretat.

Secretul? Garderoba ei este plină de blazere, piese în culori pastelate și body-uri. De asemenea, mixează extrem de bine look-urile de femeie ocupată cu o zonă de femme fatale, dar și obiecte vintage, făcându-ne să ne gândim la a ne cumpăra o pereche de bermude sau a investi în accesorii în nuanțe de baby blue ca și cum ar fi noul negru. Mai mult, aceasta se joacă cu all black, lăsându-ne să întrebăm dacă există piesa pe care ne-o dorim și pe negru.

Lumea lui Rosie este plină de piese Daniel Lee, Bottega Veneta și Khaite, totuși, fiecare obiect vestimentar pe care îl poartă se vinde aproape imediat datorită versatilității și a faptului că orice alege este atemporal. Mai mult, aceasta își reciclează mai mereu ținutele, însă schimbă accesorizarea, iar ochelarii de soare sunt un must-have. Pe lângă aceștia, gențile pe care le propune ajung mereu în trend-uri.

Ce am învățat de la Rosie Huntington-Whiteley

Ce am învățat de la ea? Rochiile lungi, cu mâneci exagerate mereu complimentează silueta. Negrul niciodată nu o să iasă din trend-uri, iar, în combinație cu piese de mătase, putem obține ușor o ținută ultra-feminină. Mereu trebuie să ne jucăm cu produsele clasice, așa că avem nevoie să investim în jachete ce pot să meargă cu orice ținută pentru a nu ne bate capul prea tare.

Accesoriile în nuanțe pastel ne vor scoate mereu din impas. Accentele de alb sunt mereu perfecte atunci când vorbim de ținutele de vară, dând un aer fresh. Atunci când vine vorba de anii ’90, celebra slip dress trebuie accesorizată modernist pentru un look în tonurile din zilele noastre. Caută un set format din fustă/pantaloni și sacou, pe care poți să îl porți mereu când ai evenimente importante.

Caută mereu simplitatea, optează pentru look-uri all black sau pentru little black dress, piese atemporale, pentru a putea să reciclezi outfit-ul. Și nu în ultimul rând, fă-ți un selfie în oglindă!