Fashion

Roșu: trend-ul dominant de la premiile Oscar 2020

iulia.statie
February 10, 2020 14:03 PM

Avem parte de cel mai așteptat moment al anului: premiile Oscar 2020! Cea mai așteptată noapte din acest sezon în sfârșit a avut loc și noi am putut observa care sunt preferințele vedetelor în acest sezon. Fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente, celebritățile aleg în fiecare an să surprindă audiența prin cele mai spectaculoase, uneori și riscante, ținute, cele mai frumoase look-uri de beauty iar fanii pot vedea ce trend-uri adoră acestea în ultima vreme.

Pe aceeasi temaCele mai neinspirate ţinute de la premiile Oscar 2020

Premiile Oscar 2020 sărbătoresc cele mai bune creații din industria cinematografiei și au loc la Dolby Theater din Los Angeles.

Ploaia nu a oprit vedetele din a străluci pe covorul roșul de la premiile Oscar 2020! Ca la fiecare eveniment de așa mare anvergură, celebritățile au iscat din nou un trend: ținutele în roșu! Oare să aibă legătură cu luna iubirii?

Kaitlyn Dever

Kaityn transmite un mesaj privind sustenabilitatea prin rochia sa, semnată Louis Vuitton. „Poate ar trebui să ne gândim mai mult înainte de a cumpăra ceva nou.”, a spus aceasta.

 

Christine Lahti

Niciodată nu o să dai greș cu o rochie clasică, fără bretele, după cum știe și actrița. Ținuta a fost completată perfect de buclele vedetei.

 

America Ferrera

Actrița a arătat ca o prințesă medievală în rochia Alberta Ferretti, ce avea mânecile bufante și talia pusă în evidență. Aceasta a accesorizat rochia cu un accesoriu de păr, ce avea o poveste extraordinară în spate, pe care le-a dezvăluit-o fanilor pe Instagram. Vedeta așteaptă al doilea copil și a arătat extraordinar în această ținută!

 

Giuliana Rancic

Fiind prezentatoare de mult timp la evenimente de pe covorul roșu, Giuliana a știut că nu trebuie să dezamăgească. Ea a ales o rochie fără mâneci accesorizată cu pene semnată Atelier Zuhra.

 

Chrissy Metz

Chrissy a strălucit într-o rochie fără bretele creată de Christian Siriano. Cântăreața a riscat puțin alegând un ruj într-o nuanță de roșu, însă cumva, look-ul a fost perfect!

 

Lily Aldridge

Nu am putea să nu o menționăm pe Lily Aldridge, ce a purtat o rochie superbă albă, însă a accesorizat-o cu un trandafir uriaș și a ales un ruj clasic roșu pentru a avea o ținută completă în stil Old Hollywood.