News

Roxana Blagu este însărcinată! Cum a dat vestea vedeta

iulia.statie
February 18, 2020 16:30 PM

Roxana Blagu, fostă membră în formația Trident, este însărcinată! Artista tocmai a anunțat frumoasele vești la emisiunea La Măruță, iar fanii sunt încântați!

Roxana este însărcinată în cinci luni, însă a ținut relația ascunsă până acum. Artista este împreună cu Andrei Badiu, fostul soț al Oanei Frigescu. Cei doi au început să se vadă din vara lui 2012, când acesta abia divorțase de Oana.

Invitată La Măruță, artista a făcut frumoasele vești publice și a dezvăluit sexul bebelușului mult dorit:  „Doar prietenii foarte apropiați (au știut). Îmi doream foarte mult (să devin mamă) și până la urmă dorințele se împlinesc. E băiat! Înainte să aflu sexul, prietenele mele au făcut foarte multe teste. Ne tot gândim la un nume dar ni se pare destul de dificil. Pentru că amândoi avem fetițe, aveam deja câteva nume pregătite, dar la băieței e mai greu. Vrem să fie un nume nu atât de comun, este destul de greu.”

Roxana Blagu este însărcinată! Cum a dat vestea vedeta

„Acum doi ani ne-am căsătorit, suntem bine, ne-am dorit de mult timp un copil al nostru și uite că până la urmă s-a întâmplat.”, a continuat Roxana.

Cât despre momentul în care a aflat că este însărcinată, ei bine, acesta chiar a fost extrem de emoționant: „De ziua lui Andrei nu știam ce cadou să îi fac și am făcut o petrecere surpriză unde am invitat toți prietenii lui. În dimineața aceea l-am întrebat ce și-ar dori și el mi-a răspuns că i-ar plăcea să rămân însărcinată. Uite că i s-a îndeplinit dorința.”

„Sarcina decurge foarte bine, primele trei luni au fost cu grețuri, cu amețeli, dar acum nici nu simt că sunt însărcinată, am o stare foarte bună permanentă. Până acum am luat 5 kilograme. În primele două luni am luat mai mult decât în restul lunilor.”, a povestit vedeta despre sarcină.

„Sunt mândră de burtica mea și vreau să se vadă.”, a adăugat Roxana.

Roxana mai are o fetiță din fosta relație, dar povestea de iubire nu s-a terminat cu bine.

Însă, iată că viața Roxanei s-a schimbat total, iar aceasta trăiește și acum o poveste superbă de dragoste cu Andrei Badiu. Cei doi s-au căsătorit în mare secret acum doi ani, iar Roxana nu își mai încăpea în piele de fericire pe atunci!

„Am hotărât data cu foarte puţin timp înainte şi chiar ne bucuram că a fost aşa spontan şi rapid, pentru că a ieşit aşa cum ne-am dorit. Am fost foarte relaxaţi şi chiar am reuşit să trăim acel moment pentru noi cu adevărat, nu a fost nimic superficial. Au fost doar câteva persoane extrem de apropiate şi o mică parte din familie. Martori ne-au fost prietenii noştri buni, Monica şi Rareş, pe care îi simţim cu sufletul lângă noi.”, povestea artista la acel moment pentru OK!Magazine.