News

Roxana Ciuhulescu nu renunță la pasiunea ei nici în a noua lună de sarcină:„Sper să nu ajung într-acolo încât să nasc în...”

nicoleta.ispasescu
June 8, 2018 16:42 PM

Este deja binecunoscut faptul că Roxana Ciuhulescu este pasionată de mașini și de viteză, iar faptul că este însărcinată în luna a noua nu o oprește să conducă.

Roxana ne-a mărturisit care sunt criteriile pe care ea le apreciază la o mașină: „Îmi place să fie confortabilă, îmi place să fie sportivă, mai ales acum să fie spațioasă, să arate bine, dar ăsta e ultimul criteriu. Îmi plac foarte mult mașinile, dar sper să nu ajung într-acolo încât să nasc în mașină”.

Vedeta este o împătimită a vitezei și ne-a spus care a fost cea mai mare viteză pe care a prins-o: 310 km/h.

„Am mers cu 310 km/h pe circuit, eram pe Nürburgring, cu un Jaguar XJL și a fost cred că viteza cea mai mare pe care am prins-o. Sunt niște forte gravitaționale foarte mari. Recunosc că n-am fost la volan, eu am prins cel mai mult 280, am mers cu un pilot, care era destul de în vârstă, 54 de ani avea. Și pentru mine a fost fascinant,na, eu sunt adepta adrenalinei, vitezei…”

Ca orice femeie care se respectă, Roxana Ciuhulescu le face pe toate la volan: se machiază, trimite mesaje, vorbește la telefon și altele, și altele…: „În afară de a conduce, pierdem jumătate din viață în trafic, ascult muzică, dau telefoane, scriu pe whatsapp, pe messenger, pe Instagram, am toate rețelele de socializare posibile active, poze, nu știu. Sigur că da. O dată? De n ori (m-am machiat la volan). Țin minte când apărea câte o filmare…Ăia care claxonează sunt niște bădărani, pe mine chiar mă enervează când aud câte un claxon, e ca și cum ieși ca femeie pe stradă și te pâsâie careva. Mi se pare urât”.