News

Roxana Ionescu, declarații exclusive despre cununia religioasă! Când va avea loc

daniela.untu
February 25, 2020 16:41 PM

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt împreună de cinci ani de zile, iar acum s-au hotărât să se cunune civil, într-un cadru restrâns.

Pe aceeasi temaRoxana Ionescu a renunțat la un accesoriu important pentru femei, iar asta i-a adus fericirea! Cum scapi de stres la petreceri

Cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au planuri mari în ceea ce privește marele eveniment. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au de gând să se cunune și în fața lui Dumnezeu anul acesta. În plus, vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate, ce planuri de viitor are.

Când o să fie nunta?

„Urmează, încă nu știm absolut nimic, nu ne-am făcut niciun plan, tragem o gură de aer”

Cum ți-ai ales rochia pentru cununie?

Pentru că nu am avut mult timp la dispoziție  și pentru că îmi place super mult brandul respectiv, am plecat cu încredere știind că ei au și măsurile mele, eu nefiind în București, mi-a fost foarte ușor să o aleg.”

Petrecerea de dupa cununie unde a avut loc?

„Nu a fost o petrecere, a fost pur și simplu o masă cu cei care au venit la cununie la un restaurant din Timișoara. Nu a fost petrecere cu muzică cum s-a vehiculat, a fost eronat, noi ne-am căsătorit joi, iar vineri am fost la club, nu am făcut acolo nicio petrecere, a fost o seară normală de club. Tino a fost la Sibiu și nu s-a continuat petrecerea așa cum au scris ziarele.”

La cununie am avut doar prietenii apropriați și doar o parte din ei, restul prietenilor îi vom chema la nuntă când o să ne hotărâm să o facem, îi vom anunța din timp. Planuiesc ca tot anul ăsta să fie și nunta, cununia nu a fost un secret așa cum s-a scris, a fost o decizie spontană luată de amândoi.”

„Noi suntem așa mai imprevizibili, nu cum au zis toți că am ținut cununia secret, nu a fost niciun secret, că dacă era secret nu se mai afla. A fost o decizie de moment, pentru că ne doream și pentru că ne-a plăcut foarte mult data de 20.02.2020 și am zis că e momentul să o facem.”

Roxana a dezvăluit că își dorește mult un copil, dar nu știe dacă se va întampla anul acesta. Fosta ‘Mama Natură’ a pierdut sarcina la 6 luni, în vara lui 2019.

„Este un subiect sensibil. Ne dorim foarte mult și nu vreau să vorbesc despre treaba asta”, a mai adăugat vedeta.

View this post on Instagram

 

Cu toata inima pentru toata viata ♥️ @tinuvidaicu

A post shared by Roxana Ionescu (@roxanaelenaionescu) on