News

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit!

iulia.statie
February 20, 2020 17:05 PM

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în mare secret. Cei doi au preferat să fie extrem de discreți cu privire la ziua cununiei civile.

Pe aceeasi temaDe ce şi-a ţinut sarcina ascunsă Roxana Ionescu. Va aduce pe lume un băieţel

Roxana și Tinu s-au căsătorit în Timișoara, după cinci ani de relație. Tinu a cerut-o pe vedetă în căsătorie în aprilie 2019.

Roxana s-a retras din televiziune, însă, se pare că nu o duce rău. Aceasta trăiește o superbă poveste de dragoste cu Tinu Vidaicu iar cei doi au decis să devină o familie și în acte. Aceștia au preferat o ceremonie discretă, alături de câteva rude și prietenii apropiați.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit!

Deși au plănuit momentul în mare secret, Tinu a postat un instastory în care sugera că de astăzi ei sunt soț și soție.

Cei doi au avut parte de o relație de 5 ani și cu bune, dar și cu rele. Roxana a fost cerută de iubitul său imediat după ce aceștia au primit vestea că vor deveni părinți, însă, din păcate, fosta asistentă TV a pierdut sarcina. Totuși, ei sunt doi învingători, iar drama prin care au trecut i-a apropiat și mai tare.

„Mă tot ţin de ceva timp, dar trebuie să vă spun ceva, ca să elimin stresul şi deja a trecut ceva timp, ştim deja şi nu mai putem să vă ascundem. Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des.”, explica pe atunci Tinu Vidaicu pe contul său de socializare.