News

Roxana Ionescu va deveni din nou mamă, la câteva luni după ce a pierdut o sarcină

andreea voicu
September 20, 2019 15:55 PM

Bucurie imensă pentru Roxana Ionescu! Este din nou însărcinată, la doar câteva luni după ce a pierdut o sarcină din cauza unor complicaţii. Vedeta era gravidă în luna a şasea când a ajuns de urgenţă la spital şi a aflat că a pierdut bebeluşul care era pe drum.

Pe aceeasi temaRoxana Ionescu, lecție de stil personal! Fosta asistentă TV: "am evoluat în bine, mi-am găsit practic o direcție"

Roxana Ionescu va deveni din nou mamă, la câteva luni după ce a pierdut o sarcină

Roxana Ionescu se iubeşte cu Tinu Vidaicu, iar peste cîteva luni vor deveni pentru prima dată părinţi. Anunţul primei sarcini pierdută de celebra ‘Mama Natură’ a fost făcut chiar de Tinu Vidaicu, viitorul soț al vedetei.

‘Mă tot ţin de ceva timp, dar trebuie să vă spun ceva, ca să elimin stresul şi deja a trecut ceva timp, ştim deja şi nu mai putem să vă ascundem. Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des.

Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă’, a explicat Tinu Vidaicu pe Instagram.