News

Roxana Vancea, în culmea fericirii! Vedeta va aduce pe lume primul său copil

hermina.hagianu
May 28, 2021 10:55 AM

Roxana Vancea va aduce pe lume primul său copil! Vedeta în vârstă de 30 de ani a anunţat că va deveni în curând mămică, în cadrul emisiunii Teo Show. Celebra brunetă este în culmea fericirii şi abia aşteaptă să îşi ţină bebeluşul în braţe.

Roxana Vancea a fost prezentă în emisiunea pe care Teo Trandafir o prezintă, alături de Milan, băieţelul partenerului său pe care îl are dintr-o relaţie anterioară. Vizibil emoţionată, vedeta a dezvăluit faptul că poartă în pântece miracolul pe care şi l-a dorit enorm.

La fel de sexy ca întotdeauna, Roxana a anunţat că sarcina are deja trei luni, însă fizicul său bine lucrat în sala de forţă nu a suferit nicio modificare.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, mulată pe corp, nu ai spune că Roxana aşteaptă un copil. Mai mult, vedeta a dezvăluit câteva lucruri despre perioada specială pe care o trăieşte.

“Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a mărturisit Roxana Vancea în cadrul emisiunii “Teo Show”.

Ce probleme a întâmpinat Roxana Vancea în primele luni de sarcină

Pentru că va intra în curând în luna a patra de sarcină, fosta asistentă TV a declarat că medicul i-a interzis să facă abdomene și a spus că s-a simțit foarte rău în prima lună a sarcinii.

Din nefericire, a început să aibă probleme şi cu spatele, pentru că sânii s-au mărit foarte mult în volum din cauza hormonilor.

“Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a mai povestit viitoarea mămică la “Teo Show”.

 

Sursă foto: Instagram