News

Roxana Vancea s-a căsătorit! Vedeta a spus 'DA' la Starea Civilă

iulia.statie
December 19, 2019 14:57 PM

Roxana Vancea și iubitul ei au spus ‚DA’ în fața ofițerului stării civile după doar câteva luni de relație. Cei doi au hotărât ca evenimentul să aibă loc în mare secret, departe de camere.

Pe aceeasi temaMihai Bendeac se pregăteşte să devină tătic? Anunţul-bombă al actorului

Roxana Vancea s-a căsătorit!

Vancea și Dragoș s-au logodit în urmă cu o lună, iar fanii acesteia abia așteptau să vadă imagini de la petrecerea ce va urma. Totuși, Roxana și partenerul său nu au mai avut răbdare și s-au decis să facă marele pas cât mai repde.

Cei doi au fost înconjurați de prieteni apropiați și rude, iar micuțul lui Dragoș a fost nelipsit, deja fiind cunoscut faptul că el este foarte atașat de Roxana.

Vancea a purtat pentru acest eveniment o rochie albă, scurtă, ce i-a pus în evidență silueta perfectă, iar Dragoș a arătat impecabil într-un costum foarte elegant.

Emoționați dar extrem de fericiți, cei doi au semnat actele, formând oficial o familie, potrivit Ciao.

Nimeni nu a știut nimic despre minunatul eveniment, dar câteva filmulețe apărute pe conturile de socializare i-au surprins pe fanii vedetei.

Dragoș este un cunoscut antrenor de fitness, el și Roxana având aceeași pasiune. Acesta are dintr-o relație anterioară un băiețel, ce pare să o adore pe Roxana, fiind prezent în viața lor constant.