News

Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020

iulia.statie
February 12, 2020 16:55 PM

Roxen este artista ce va reprezenta România la Eurovision în acest an, la Rotterdam. Tânăra este o adevărată apariție în lumea muzicii și a reușit să cucerească pe toată lumea. Aceasta a demostrat ce forță mare are și ce voce superbă pentru a participa la unul dintre cele mai importante concursuri internaționale.

Roxen este din Cluj și a început să cânte încă de la 7 ani. Ea a reușit să intre în atenția publicului anul trecut, prin colaborarea cu Sickotoy. Piesa ‚You Dont Love Me’ a fost imediat adorată de publicul din România, cât și de cel internațional.

„În copilărie, am participat la diverse concursuri si festivaluri, insă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel și visam să cânt pe scene mari și să mă adresez publicului. Acum, sunt emoționată și provocată în același timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort.”, a spus artista, potrivit Viva!.

Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020

„Dar asta îmi place, mereu m-am simțit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viața mea. Mă bucur și sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia și atenția îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine”, a declarat Roxen, reprezentata României la Eurovision 2020.

Asemănată cu Dua Lipa sau Billie Eilish, artista muncește foarte mult pentru a ajunge cât mai sus. Melodiile sale sunt fredonate și cunoscute peste tot, iar piesa ‚Ce-ți cântă dragostea’ a ajuns la aproximativ 9 milioane de vizualizări pe youtube.

 

View this post on Instagram

 

so grateful🙏🏼 #eurovision2020

A post shared by ROXEN (@isroxen) on