Ruby a dezvăluit cum își alege ținutele când e în mare încurcătură: ”Când sunt în dubii, îmi iau...”

Verdict.ro
March 15, 2018
March 15, 2018

Ruby a mărturisit că nu se consideră o fashionistă, însă îi place să se implice total atunci când vine vorba de alegerea ținutelor. Artista susține că-i place să-și pună amprenta personală în tot ceea ce face.

Ruby a dezvăluit cum rezolvă problema stabilirii ținutelor atunci când vine vorba despre evenimentele mondene și se află în încurcătură. Cântăreața a spus că dacă nu știe ce să îmbrace recurge mereu la soluția de avarie: blugii preferați!

”În seara asta port blugii mei preferați, pe care-i port de fiecare dată când nu-mi trece nimic prin cap, un trenci pe care mi l-am făcut eu. Mă rog, nu eu personal. E un trenci, nu e cine știe ce creație și un top. Eu sunt foarte implicată în tot ceea ce fac și atunci când pregătesc un clip, și atunci când trebuie să mă îmbrac și… până nu mă văd eu în ceva, nu pot să iau o decizie și mai am o problemă: mă gândesc și mă râzgândesc foarte-foarte mult! Dar când sunt în dubii, îmi iau blugii mei preferați. Nu sunt cine știe ce fashionistă eu, mie îmi place să mă simt eu bine, să simt că am eu dinamică, libertate pe scenă. Eu nu prea pun preț pe haine”, a declarat Ruby pentru Verdict.ro.

Share