News

Ruby, poze inedite! Cât de bine arată artista în costum de baie

iulia.statie
February 28, 2020 11:38 AM

Ruby are o siluetă de invidiat și știe exact cum să o pună în valoare. Cântăreața postează mai mereu fotografii ce o înfățișează în costum de baie sau ținute mulate.

Pe aceeasi temaCe spune Andreea Raicu despre o posibilă sarcină: „Este chiar un gest egoist să faci un copil dacă ..”

Artista ține legătura cu fanii săi și le prezintă orice face, postând fotografii din vacanțe în locații însorite sau povestind câte o nouă întâmplare.

Acum, Ruby și-a încântat din nou admiratorii cu o fotografie de pe plajă. Cântăreața a postat o poză din vacanță, în care se relaxează sub razele puternice de soare, purtând un costum de baie roșu.

Ruby, poze inedite! Cât de bine arată artista în costum de baie

Artista arată senzațional și se poate observa cu ușurință că are foarte mare grijă de corpul său, având mușchii perfect tonifiați și un abdomen plat.

Deși poza este din vacanță, artista este atentă la detalii chiar și când se relaxează. Aceasta și-a asortat costumul de baie roșu cu o pereche de ochelari de soare în aceeași nuanță, pentru un plus de stil.

 

View this post on Instagram

 

Heeey, prieteeeni!♥️ Ce ziceti voi?💋 #bunasuntruby🖖🏾👸🏾 #killerandasweetthang #kickinasssince89

A post shared by RUBY 🖖🏾👸🏾 (@rubyishot) on

Aceasta nu este singura poză din vacanța de vis pe care Ruby a avut-o. Vedeta le-a oferit fanilor imagini cu peisaje superbe, tropicale, dar și unele mai amuzante, dezvăluind câte puțin din peripețiile sale.

 

View this post on Instagram

 

Faceti poza cu maimuta!🙈♥️ #bunasuntruby 🖖🏾👸🏾 #kickinasssince89 🔥

A post shared by RUBY 🖖🏾👸🏾 (@rubyishot) on