News

Rudele Ducesei Meghan Markle, Thomas Markle și Samantha Markle, o atacă pe soția Prințului Harry după interviul scandalos

iulia.statie
March 10, 2021 14:41 PM

În timp ce Regina Elisabeta a decis să trimită un comunicat prin care explica faptul că Meghan Markle, Prințul Harry și micuțul Archie sunt extrem de iubiți în familia ei, chiar dacă dezvăluirile făcute de aceștia sunt îngrijorătoare, rudele Ducesei au ieșit la atac.

Pe aceeasi temaMeghan Markle a fost atacată fără mănuși de tatăl ei. Ce a putut să spună despre ea Thomas Markle!

Meghan Markle, atacată de propria familie

Samantha Markle, sora Ducesei, a lansat o carte în care vorbește despre relația ei cu soția Prințului Harry, făcând detalii șocante publice. În același timp, Meghan Markle, așa cum aștepta toată lumea, a decis să vorbească despre relația sa cu ruda ei.

„Cred că ar fi greu să spui totul atunci când nu mă cunoști. Este o situație foarte diferită față de aceea cu tatăl meu. Când vorbești despre trădare, trădarea vine de la cineva cu care ai o relație.”, a zis Meghan Markle, adăugând că Samantha și-a schimbat numele de familie doar atunci când ea a început să fie împreună cu Prințul Harry. „Ultima dată când am văzut-o trebuie să fi fost cu cel puțin 18, 19 ani în urmă, și înainte, cu 10 ani înainte”, a adăugat Ducesa.

Totuși, sora ei, Samantha Markle, a avut de spus cu totul altceva: „Adevărul a fost ignorat și omis în totalitate. Nu știu cum poate să spună că nu mă cunoaște și că a crescut ca un copil singur. Avem fotografii împreună de pe toată durata vieții noastre. Deci, cum să nu mă cunoască?”

„M-a chemat Markle înainte ca ea să fie. Am crezut că este cam ciudat că să spună că mi-am schimbat numele doar atunci când l-a întâlnit pe Harry. Markle a fost întotdeauna numele meu. ”, a răspuns Samantha Markle. Cât despre Thomas Markle, soția Prințului a povestit că relația dintre ea și ruda sa este tensionată, ba chiar, s-a simțit trădată de tatăl ei.

Ce spune Thomas Markle despre fiica lui, Meghan Markle

După ce Meghan s-a decis să vorbească despre faptul că ea și tatăl său au o relație extrem de rece și nu mai discută unul cu celălalt, Thomas Markle a făcut primele declarații. „Când spun ei că profit de presă, practic ce fac este să ofer presei o poveste. Dacă ei nu-mi vorbesc timp de 30 de zile, ofer altă poveste jurnaliștilor.”, a declarat Thomas Markle.

Cât despre faptul că Meghan a explicat că, pe când era însărcinată cu micuțul Archie, Familia Regală i-a întrebat soțul ce culoare o să aibă pielea bebelușului său, Thomas a răspuns: „Am un mare respect pentru seniorii regali și nu cred că Familia Regală este rasistă. Nu cred că britanicii sunt rasiști.”

„Aceste povești cu Oprah ar fi trebuit să aștepte. Având în vedere vârsta Reginei și vârsta lui Philip, ar fi trebuit să aștepte sau să încerce să aștepte.”, a continuat tatăl Ducesei de Sussex.