Beauty

Rutina de beauty a franțuzoaicelor - Care este secretul lor

ioana pana
December 13, 2018 00:00 AM

Mereu am invidiat franțuzoaicele pentru modul în care arată și trăiesc. Nu țin diete, mănâncă un croissant zilnic la micul dejun, beau cel puțin un pahar de vin zilnic la cină, și sunt trase prin inel. Să nu mai vorbim de faptul că nu se machiază sau coafează niciodată și arată impecabil mereu. Ce se ascunde în spatele acestei atitudini “je m’en fiche”-iste?

Iată câteva “insider tips” despre franțuzoaice, venite chiar de la sursă.

Rutina de beauty a franțuzoaicelor – Care este secretul lor

  • Camille Charrière, blogger de fashion (@camillecharriere), spune că hidratarea este prioritatea sa numărul unu, mai ales în sezonul rece. Pe lângă băutul celor 2 litri de apă esențiali pe zi, Camille își aplică măști hidratante pentru păr și le lasă peste noapte să acționeze. “Când părul e ars, fără vitalitate, are tendința să se rupă mai repede.” spune ea.

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on Oct 17, 2018 at 5:21am PDT

  • Ca rutină de dimineață, modelul Marine Deleeuw spune că se spală pe față cu apă rece ca gheața, apoi aplică o cremă hidratantă cu factor de protecție UV. Machiaj folosește numai când are mici imperfecțiuni, spre exemplu un coș sau niște cearcăne mai proeminente, iar atunci aplică doar puțin concealer pentru a le estompa.

A post shared by MARINE DELEEUW (@marine_deleeuw) on Nov 19, 2018 at 11:18am PST

A post shared by MARINE DELEEUW (@marine_deleeuw) on Aug 21, 2018 at 9:59am PDT

  • Jeanne Damas, care recent și-a lansat și linia de beauty @rouje, spune că atunci când vine vorba de machiaj, franțuzoaicele merg pe principiul “Less is more”. “Eu, spre exemplu, mă simt incompletă fără ruj, chiar dacă nu am fond de ten sau eyeshadow, trebuie să am ruj pe buze. Optez de cele mai multe ori pentru nuanțele clasice, marouri și rozuri, și bineînțeles pentru clasicul roșu franțuzesc. Aplic rujul cu degetele pentru un efect mai natural, ca și cum doar mi-aș fi mușcat buzele.”

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on Dec 5, 2018 at 4:56am PST

?✨

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on Oct 21, 2018 at 6:51am PDT

  • De origine anglo-franceză, Camille Rowe sugerează că dieta este cea mai importantă. “Nu mă feresc de grăsimi, dar încerc să le aleg pe cele sănătoase. Mănânc un avocado zilnic. Dar asta nu înseamnă că refuz când mi se oferă un pahar de vin roșu.”

A post shared by Camille Rowe -Bel (@fingermonkey) on Jun 24, 2018 at 2:49pm PDT